promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Papp Dorci keblei egyenesen belenéztek a kamerába és belátni közéjük, brutálfeszülős szexi szettben tekergett a kanapén
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jó alaposan szemügyre tudjuk venni a vérpezsdítő látványt.

Pap Dorci hírneve az ország számára az Exatlon című, rendkívül sikeres ügyességi-sport vetélkedőnek köszönhetően terjedt el. A lenyűgöző megjelenése és elbűvölő személyisége miatt gyorsan a közönség kedvencévé vált, és karrierje magasabb szintre emelkedett.

A rendkívül csinos sportolónő Nyíregyházán látta meg a napvilágot, és  már kiskorában beleszeretett a sport világába. Éveken keresztül a Nyíregyházi Röplabda Akadémia csapatában játszott, ahol számos bajnoki címet és kupagyőzelmet értek el. A fiatal tehetségét nemcsak a klubja, hanem a válogatott is észlelte, így 2017-ben részt vett az U16-os Európa-bajnokságon. A Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnáziumban 2020-ban érettségizett, és a sport mellett más területeken is kipróbálta magát, például modellkedés és színészkedés terén.

A különböző televíziós műsorokban való szereplései miatt az egész ország megismerhette: 18 évesen az Exatlon történetének legfiatalabb versenyzője volt, rögtön ezüstérmet is szerzett női kategóriában, és a következő évadban is versenybe szállt. Később már nem csak szereplőként, hanem műsorvezetőként is számítottak rá, a Zsákbamacska című műsornak volt a háziasszonya.

Dorci közösségi médiás oldalai alapján nem tűnik szégyellős lánynak, csak úgy hemzseg a fürdőruhás képektől - bár valljuk be, ha mi így néznénk ki, könnyen elképzelhető, hogy mi is reklámoznánk azt.

Az új évet egy magáz képest egészen visszafogott képpel köszöntötte, de ezen is sikerült olyan tökéletes alakot villantani, ami miatt szinte garantált, hogy jól indul az évünk:

Reméljük, Pap Dorcinak sikerekben gazdag éve lesz, és megtartja azt a jó szokását is, hogy hasonlóan színvonalas vizuális tartalommal illusztrálja közösségi médiás oldalain megosztott tartalmait.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás