promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pap Dorci pajzánul újra felfedte a lenti intim tetkóját, Rubint Réka pedig a feszes popsijával hódít – válogatás
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pap Dorci és Rubint Réka pajzán fotói után érkezik egy tüzes külföldi modell, Megan Blake Irwin.

Pap Dorci még 2018-ban debütált az Exatlon Hungary első évadában, ahol a Kihívók csapatának tagja volt, majd ugyebár később is feltűnt a műsorban. A fiatal magyar sportoló karrierjét a ritmikus gimnasztikában kezdte, de később áttért a táncra. A Dancing with the Stars anno teljesen „megfertőzte”, így később is vett táncórákat. Pap Dorci nem csak sportolóként, valamint a tévében, hanem modellként is igyekszik bizonyítani. Most egy másik pózban ismét felfedte az intim tetkóját, de a kánikula miatt megmutatjuk nektek bikiniben is.

Rubint Réka nem igazán pihen a nyáron, mivel a fitnesztáborok rengeteg idejét elveszik. Persze a külföldi utakra a család is vele szokott tartani. Schobert Larának is megvan a célja, mivel ő fogja átvenni egyszer édesanyja helyét. Rubint Réka és Schobert Norbi Horvátországban a medencében romantikáztak a legutóbb. Szárnyra kelt egy pletyka, hogy készülnek elválni, de ez természetesen nem igaz. Most pedig megmutatjuk a válogatásban, hogy a fitneszlady még mindig csúcsformában van.

Végül érkezzen egy külföldi modell, aki mindig fel tud perzselni maga körül mindent. Megan Blake Irwin egy ausztrál modell, aki számos ismert márka kampányában szerepelt már. Irwin karrierje teljesen véletlenül indul be, amikor Mario Testino divatfotós felfedezte egy bárban. Sok forró fotót szokott megosztani magáról, így nem csoda, hogy tengernyi követője van.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Kovács Gyopár, valamint a szingli Gáspár Evelin után érkezik a népszerű TikTok-sztár, Alix Earle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás