promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pap Dorci kívánatos keblei be fogják teríteni az egész képernyődet
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 sztárja, Pap Dorci elárulta a nagy titkot, és villantásokban sem fogta vissza magát.

Pap Dorci Nyíregyházán nőtt fel, és már gyerekként beszippantotta a sport világa. Több évig játszott a Nyíregyházi Röplabda Akadémia csapatában, ahol több bajnoki címet és kupagyőzelmet is elértek. Dorci tehetségét nemcsak a klubja, hanem a válogatott is felfedezte, így 2017-ben részt vett az U16-os Európa-bajnokságon.

A Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnáziumban érettségizett 2020-ban, és a sport mellett más területeken is kipróbálta magát, például modellkedett és színészkedett is.

Pap Dorci legnagyobb áttörése a TV2-s Exatlon Hungary második évadában jött el, amikor 18 évesen jelentkezett a műsorba. Ő volt a valaha volt legfiatalabb játékos az Exatlon történetében, de ez nem akadályozta meg abban, hogy kiváló teljesítményt nyújtson. A Kihívók csapatának tagjaként több párbajt és versenyszámot is megnyert, és nagy népszerűségre tett szert a nézők körében. A döntőben az akkori Bajnokok csapatának tagjaival küzdött meg, és végül női ezüstérmet szerzett.

A híresség nem elégedett meg az ezüsttel, ezért újra nekivágott az Exatlonnak az All Star évadban. Itt már sokkal tapasztaltabb és erősebb versenyzőkkel találta szemben magát, de ez sem tántorította el. Célja egyszerű volt: testileg és lelkileg is egyaránt erős akar maradni a legvégéig, és aranyéremmel távozni Dominikáról. A Kihívók csapatának vezetőjeként sokszor bizonyította rátermettségét és kitartását, de sajnos nem jutott el a döntőig.

Pap Dorci ugye nem szakított a TV2-vel, és a nézők találkozhatnak vele az új Zsákbamacska adásaiban is de a Dancing With The Starsban is.

Most elővettük a roppant csábító képeit, amin mindig reflektorfénybe kerülnek a kívánatos keblei, de ezt a TV2-n is olykor szívesen megmutatta. Nem rég bevallotta, hogy szingli, de arról úgyis mindenki tudni fog, ha lesz párkapcsolata.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás