promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pap Dorci fülledt hangulatú videóját tízezrek látták már, bevállalós táncot lejt benne a Zsákbamacska csinibabája
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pap Dorci riszálós videója most az internet legnagyobb slágere.

Pap Dorcit mindenki az Exatlon Hungary-ben ismerhette meg. A nyíregyházi fiatal lány először a sport-reality 2. évadában versenyzett, majd visszatért az All Star-évadban is. Ezt követően láthattuk a Dancing with the Stars-ban és a Szerencsekerék-ben, majd munkát kapott a csatorna felturbózott retró műsorában, a Zsákbamacskában. Itt ismerkedett össze Pápai Jocival, aki annyira jóban lett a fiatal, csinos nővel, hogy megkérte, szerepeljen fülledt hangulatú klipjében, ami Megbabonáz című dalához készült.

Pápai Joci legújabb szerzeménye egy hamisítatlan nyári sláger, egy vidám, könnyed dal, amit a szerző "kicsit mexikóinak, kicsit spanyolnak, kicsit romának" írt le. Ez a stílus igencsak passzol Dorci rugalmasságához és mozgékonyságához, igen bevállalós táncot lejt a videóban, amit több mint 44 ezren láttak már a közzététele óta.


Kérdés, hogy Dorciékat mikor láthatjuk újra a képernyőn - legalábbis új adásokban, ugyanis a TV2 műsorra tűzi a Zsákbamacska első évadának ismétléseit, amiket minden hétköznap este a Szerencsekerék 4. évadának eddig le nem adott adásai után láthatunk.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a csatorna mikor készít új részeket a Zsákbamacskából, legutolsó információink szerint még nem zajlanak adásfelvételek, de valószínűleg hamarosan visszatér ez a produkció is, hiszen egyáltalán nem volt rossz nézettsége Majkáék verziójának.

Hogy aztán marad-e a műsorvezetők felállása, ez is jó kérdés; az 1. évadban olyan jól összeszokott triumvirátus lett Majka, Pápai Joci, és Pap Dorci, hogy a csatorna biztos nem rizikózna meg egy személyi változást. Mindazonáltal izgalmas hónapos jönnek a TV2-nél, Fischer Gábor programigazgató azt mondta, jövő héttől jönnek majd a bejelentések, hogy mikor, milyen műsort láthatnak a nézők.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás