promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pap Dorci természetfeletti mellei még Pápai Joci fantáziáját is beindították egy puccos videóhoz
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pap Dorci egyszer már megbabonázta Pápai Jocit a hatalmas idomaival.

Pap Dorci bár nem nyerte meg sem az Exatlon Hungary-t, sem a Dancing with the Stars-t, és a Szerencsekerék stúdiójából is üres kézzel távozott, mégis nyert azzal, hogy annak idején jelentkezett a TV2 műsorába, a csatorna ugyanis szinte rögtön a szárnyai alá vette, és azóta is előszeretettel szerepeltetik valamelyik kiemelt produkciójukban. Legutóbb a Zsákbamacskában kapott fontos szerepet, ő lett a műsor Dorcicája, akinek formáin Majka és Pápai Joci legeltetheti a szemét - főleg, ha Dorcira még melltartót sem adnak az adásban.

Úgy tűnik, Pápai Jocit annyira megigézték Dorci természetfeletti mellei, hogy főszerepet kaptak az énekes legújabb videoklipjében, aminek forgatásáról közös képet is posztoltak. Az egykori Exatlonos a saját közösségi oldalán osztott meg néhány igen bevállalós képet, ugyanis egy olyan halványlila felsőt visel, ami nem kicsit hangsúlyozza ki Dorci kebleit.

Jogosan merülhet fel a követőiben a kérdés: vajon plasztikai sebészet eredményét látjuk; de tudomásunk szerint a TV2 üdvöskéjének nem volt semmiféle beavatkozása, természetes úton lettek ilyen szép, méretes idomai.

Persze akadnak olyanok, akiknek nem tetszik ez a Dorci, a kommentszekcióban olyan hozzászólók véleményét is olvashatjuk, akik szerint a nyíregyházi lány már túlzásba viszi a sminkelést és a magamutogatást. A legtöbb követője viszont odáig van az alábbi képekért, és nem véletlenül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás