promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A rajongók biztosak benne: Marics Peti miatt költözött el otthonról Stana Alexandra?
Borítókép:  Profimedia/ Trenka Attila
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mi vezethetett Stana Alexandra és Meggyes Dávid különköltözéséhez? A rajongók már találgatnak. 

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír, miszerint Stana Alexandra, a TV2 táncosa és szerelme, Meggyes Dávid kapcsolata válságban van. Habár a Párharc című műsorban még mindig együtt versengenek, úgy tudni, hogy már nem olyan a kapcsolatuk, mint régen. Ráadásul a műsort már jóval korábban leforgatták. A hírek szerint a táncosnő már el is költözött párjától, amíg nem döntik el, hogy mi legyen a kapcsolatukkal. Tehát a jövő zenéje, hogy együtt maradnak vagy külön utakon folytatják. 

Már a kapcsolatuk eleje is körülményes volt, amelyet meg is említettek a Párharc egyik korábbi adásában. Meggyes Dávid ugyanis korábban Horváth Gréta párja volt, őt hagyta el Alexandráért, aki akkor mindössze hat hónapja mondta ki a boldogító igen valaki másnak. Köcse György volt a párja, aki szintén látható volt a TV2 táncos műsorában, majd külföldre költözött.  

A hír hallatán az emberek máris találgatni kezdtek és azt is pletykálják, hogy lehetséges, hogy a különköltözéshez Marics Petinek is köze van, aki Alexandra párja volt a Dancing with the Starsban.

A tévénézők között már korábban is téma volt a páros és a köztük kialakult jó viszony. A Redditen azt is feszegették, hogy Alexandra csillogó szemekkel néz Marics Petire, tehát sokak szerint odáig van érte. Most, hogy kiderült a Dáviddal való különköltözése, szinte elszabadult a pokol az oldalon. Sokan egyre biztosabban benne, hogy itt egy másik férfi van a dologban.

- Kb mindekit össze hoztak már akik dancing-ben táncoltak.. de Stanán nagyon látszik, hogy oda meg vissza van Maricsért - írta egy kommentelő a Redditen

- Maricsnak meg fényezi az egóját az egész, ha egyáltalán van köztük valami.. bár a vak is látja - olvasható egy másik hozzászólásban. 

- Nem bírta megállni, hogy ne próbálja ki Maricsot. Nem hiszem hogy lesz belőle kapcsolat, inkább csak kaland - írta egy mási kommentelő a felmerült pletyka hallatán. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás