promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Feladták a Párharc játékosai, két versenyző idő előtt kiszállt a megmérettetésből
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy izgalmak közepette folytatódott a Párharc, a versenyzők mindent megtesznek, hogy előnybe hozzák a csapatukat. Van viszont, hogy ez sem elég.

A Párharc legutóbbi adásában újfent érdekes megmérettetést kellett kiállniuk a játékosoknak. Stohl András ezúttal is arra irányuló kérdéseket tett fel, hogy a párok mennyire ismerik egymást.

A televíziónézők többek között így szerezhettek tudomást arról, hogy Salander Dorina 95 ezer forintot költött sminkre, hogy Stana Alexandra Mila Kunisra emlékezteti saját magát, vagy hogy Meggyes Dávidnak A nap könnyei című háborús Bruce Willis-film a kedvence és nagyon hiányzik neki az exe kisfia.

Igen ám, de a játékot nehezítette, hogy egy magasba helyezett futópadon kellett futni a válaszadóknak, tehát nem csak az idő sürgette őket a pontszerzésben, hanem az is, hogy Stohl András folyamatosan nagyobb sebességre kapcsolta a gépet, miközben a dőlésszöget is egyre meredekebbre állította.

A kihívást különösen félelmetessé tette, hogy a futópad nem a földön, hanem a magasban helyezkedett el.

Többen is feladták a kihívást, inkább leugrottak, minthogy sokáig kelljen még futni.

Arra már előre számítani lehetett, hogy akiknek a kondíciója nem annyira acélos, azoknak komoly gondot okozhat még a futópaddal nehezített kihívás, de arra már talán kevésbé, hogy van aki nem érti meg  játékot, és ezért nem szerez pontot. 

Győzővel és Beával is ez történt, ők konkrétan nulla pontot szereztek, mert Bea saját magától lesétált a padról, ezáltal feladva a játékot, miközben még mehetett volna tovább - igaz, a mozgásából ítélve nem valószínű, hogy sokáig bírta volna a fokozódó tempót és meredekséget:

Győző és Bea mostanában igazán nem találják a közös hangot, legutóbb is óriási veszekedésbe torkollott az adás, és Győzike most sem vette jó néven, hogy

Bea nem tudja melyik Romantic dal nyerte az év slágere díjat?

Salander Dorináról is érdekes dolgok derültek ki, külön szót ejtettek az ollózó technikájáról, amiről természetesen mindenkinek vaéami más jutott eszébe. Stohl András el is nevette magát.

Igen ám, de aztán fordult a kocka, és Salander Dorina került a magasba, neki kellett megválaszolnia a párjával kapcsolatos kérdéseket. Ez sem igazán ment neki, mert az Exatlont is megjárt lánynak komoly nehézséget okozott a futás, és nem nagyon tudott koncentrálni már a kérdésekre se. Egy ponton kétségbe esve kiáltotta el magát, hogy álljanak le, majd magától leugrott a futópadról, amivel feladta a játékot, így nem sikerült a pontszerzés sem.

A leugrás azonban közel sem volt olyan egyszerű, mert Dorina eléggé félt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás