promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A kőgazdag fiatal szerelme bevallotta hogyan szereti, a Párharc versenyzői alaposan megszenvedték a legutóbbi adást
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tuvic Aleksandra párja önként vállalkozott a feladatra, amit mondott annak erős áthallása volt, de még ez is kevés volt.

A Párharc legutóbbi adásában igencsak érdekes feladatokat kaptak a versenyzők, ezek közül viszont mindenféleképpen a "Csíplek" nevű játék volt a legszórakoztatóbb - legalábbis a nézők számára, mert a játékosok valószínűleg kevésbé díjazták a fájdalmas kihívást.

A "Csíplek" igencsak csalóka elnevezése a játéknak, ugyanis korántsem arról van szó, hogy a tetszésünket fejezzük ki valaki másnak, esetleg rögtön haza is visszük az illetőt egy romantikus légyott reményében, hanem ennél sokkal drasztikusabb dolgot takar. Szó szerint csipkedik egymást a játékosok, méghozzá csipeszekkel, Stohl András itt mondja el a játék szabályait:

A Párharc egyetlen Kőgazdag fiataljának, Tuvic Aleksandrának a párja rögtön vállalkozott a feladatra, ugyanis a feladat az volt, hogy csapatonként egy ember arcára minél több csipeszt aggassanak a rendelkezésre álló másfél perc alatt. Gelencsér Kornél mazochizmusa ekkor tört a felszínre, mint fogalmazott:

Biztos voltam benne, hogy én fogok menni, mivel bírom a fájdalmat és szeretem is.

Végül nem az volt a döntő, hogy kinek milyen a viszonya a fájdalomhoz, hanem hogy ki a gyorsabb, illetve kinek van nagyobb füle, ajka, nyúlósabb bőre, amire a csipeszeket rá lehetett aggasztani. Hogy melyik csapat nyerte a kihívást, az ebből ki is derül:

De azért eláruljuk, Gábor végül alulmaradt. A cowboyok jelentős előnyre tettek szert az indiánokkal szemben, és ez már nem is változott.

Érdekes egyébként látni, hogy a cowboy-indián felállás jutott eszébe a műsor szerkesztőinek, mert amíg nálunk ezek a fogalmak nem igazán terheltek (kelet-európának legfeljebb annyi köze van a cowboyokhoz és az indiánokhoz, hogy egy időben mindenki a kelet-német Winnetou filemken nőtt fel), addig Amerikában ez már annyira terhelt, hogy az új Pán Péter filmből például ki is vették az indiánjátékos jeleneteket, nehogy megsértsék az őslakosok érzékenységét.

A műsor tehát a tehenészlányok és fiúk győzelmével zárult, Győzike rendkívül csalódott is volt ezért, így okolta magát, amiért alulmaradtak:
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás