promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stohl András arcára fagyott a mosoly adás közben, nem várt választ kapott egy nagyon intim kérdésre
Borítókép:  TV2 Sajtóosztály
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Folytatódnak a Párharc kihívásai, a versenyzők érdekes dolgokat fednek fel az életükből.

A TV2 nagyon bízik a Párharc erejében, az első évad még csak tavaly került képernyőre, de máris a harmadiknál tartunk, a héten elindult valóságshow-műsor olyan magyar celebeket, hírességeket sorakoztat fel párjaikkal együtt, mint Győzike és felesége, Stana Alexandra, Rékasi Károly fia, Zsigmond, vagy Halastyák "Nemazalány" Fanni. A teljes névsort beharangozó cikkünkben megtaláljátok.

Ahhoz, hogy a párok versenyben maradjanak, egyszerre kell felmérniük az ellenfeleket, és e szerint taktikázni, miközben egymással sem árt minél jobb ismeretségben lenni, ez ugyanis sok esetben sorsdöntő lehet.

Az egyik kihívásnál ezúttal pont ez volt a feladat, a pároknak egyik felének a szerelmükkel kapcsolatos kérdésekre kellett választ adniuk, és aki valamit nem tudott, az bizony könnyen lehet, hogy nem úszta meg szárazon.

A Kőgazdag fiatalok plasztika-fetisiszta szőkesége is a versenyzők sorát erősíti, Tuvic Aleksandra egy szórakozóhely parkolójában ismerte meg jelenlegi párját Gelencsér Kornélt, akiről a legutóbbi adás nézői igencsak érdekes adatot tudhattak meg. Stohl András Aleksának szegezte a kérdést:  Hány nővel feküdt le Kornél? Aleksandra nem jött zavarba a kérdéstől, rögtön rá vágta a választ, miszerint 700 és 800 között lehet ez a szám.

Ez kamu! - állapítja meg teljes magabiztossággal Stohl András.

Hogy igaz-e az állítás, azt már sosem tudjuk meg, de Aleksandra eltalátla a számot, Kornél saját bevallása szerint valóban ennyi nőt vitt már ágyba. Az interjúszobában kicsit olyan, mintha a férfi bizonytalan lenne magában, legalábbis kiderül, hogy rendszeresen hajtogatja ezt a számot. De vajon mit akar bizonyítani?

"Mivel annyiszor hallom ezt a süket dumát, muszáj volt megjegyeznem."

- zárta rövidre a beszélgetést a múlt hónapban még a Kőgazdag fiatalként bemutatkozó lány. Stohl végül elfogadta a választ, de nem igazán akarta elhinni, a műsorvezetőnek minden kiült az arcára, itt meg is tudjátok nézni a jelenetet:

Kornél tehát megúszta szárazon, de aztán Aleksandra is sorra került, róla azt kellett kitalálni, hogy mi a leghőbb vágya, ami még nem teljesült.

A válasz nem is olyan teljesíthetetlen kívánság, sőt, egészen könnyen megugorható. Abból is látszik, hogy Kornél és Aleksandra nagyon egy hullámhosszon vannak, hogy ezeket a kérdéseket lazán lehozzák, Kornél is nagyon jól tudta a választ. Íme a videó:

A műsor folyamán azt is megtudhattuk, hogy Aleksandra lefizette egy osztálytársát, így trükközött a rajzórán, vagy hogy nem mostanában tervezi a gyerekvállalást, egyszerűen azért, mert még nagyon fiatal csibének érzi magát.

Érdekes, mennyit változott a világ, nem is volt olyan régen, mikor még mindenki úgy gondolta, hogy gyereket vállalni fiatalon könnyebb, mert nagyobb az ember teherbírása, és inkább csak egzisztenciális oka volt annak, ha egy szerelmes pár nem mert belevágni. Mára ez is sokat változott, mint a mellékelt ábra mutatja.

A showt azonban végül nem Aleksandra és Kornél lopta el, hanem Győzike és Bea asszonyság, ezzel a jelenettel, ami a testnedvek körül bonyolódik. Csak erős idegzetűeknek, Győző láthatóan jól érzi magát, és a többiek is jól mulatnak az eseten, de azért biztos akadt olyan a nézők között, aki inkább kínos mocorgásba kezdett ennek hallatán:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás