promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy lakás árát költötte Kőgazdag Szandi az arcára: így nézett ki a hamvas szépség a plasztikai műtétek előtt
Borítókép:  TV2 Play - Kőgazdag fiatalok
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Percekig fogod nézni a fényképet és akkor sem ismersz majd rá.

Rég került már adásba olyan műsor a magyar televíziózást tekintve, ami ennyire felforgatta volna a megszokott műsorstruktúrát és ennyi beszédtémát adott volna az embereknek. A Kőgazdag fiatalok remek nézettséggel futott és szerintem a szereplők a 2. adás végére már mindenkinek megjegyezték a nevét.

A fiúk viszonylag egy kaptafa: helyes kis úrificsúrok, drága designer ruhákba, járnak edzeni, vagy épp nagyon vékonyak, tulajdonképpen a társadalom minden szegmensét felvonultatták kinézet terében.

A lányokat már kicsit bonyolultabb volt megkülönböztetni egymástól, ugyanis mint azt sokan elmondták, bizony nem a természetes arcukat hordják: Tuvic Alexandra például elmondta, hogy egy kisebb budapesti garzonlakás árát költötte el az arcára, csak az orrát ötször kellett plasztikáztatni.

Kata és Metta sem maradnak el mögötte szépészeti beavatkozások terén, furcsa módon Herceg Csabi barátnője, Letícia néz ki a legtermészetesebben, ő (véleményem szerint) a sminket részesíti inkább előnyben.

Most azonban egy megdöbbentő kép kezdett el terjedni az interneten: Tuvic Alexandráról egy bulikép szivárgott ki, melyen egy szalagavatón vesz részt, kifejezetten csinos lányként. A kép önmagában csak emiatt nem lenne érdekes, azonban ez a fotó még a plasztikai műtétjei előtt készült és alig lehet ráismerni a szőke szépségre.

A műsor közben egyébként szinte ő okozta a legtöbb megbotránkoztató pillanatot, azonban inkább szókimondásával, semmint a gonosz intrikáival: elmondta például milyen számára az ideális lánybúcsú (nyomdafestéket nem igazán tűr ennek megemlítése, de 18-as karikás és mint mondta annyi férfi szervet szeretne a szájába venni, ahány shotot iszik).

A műsor alatt egyébként a kelekótya PSG Oglival lett igazán jó viszonyba, az ő évődésük külön színfoltot tett hozzá az egyébként is szórakoztató műsorhoz.

A róla készült bulifotót itt tudjátok megtekinteni:

Ha pedig érdekel a vele készült mélyebb beszélgetés, melyben egy másik arcát mutatja meg, akkor azt ide kattintva tudod megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás