promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elfogatóparancsot adtak ki a Kőgazdag fiatalok legnépszerűbb szereplője ellen, sikkasztás miatt keresi a rendőrség
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Kőgazdag Fiatalok Papacitája bajba került, most a rendőrség körözi.

Mindenkit érdekel, hogyan gondolkodnak, hogyan élnek a milliárdosok. Vannak műsorok amik komolyan veszik a kérdést, és tényleg engednek némi betekintést abba, hogy milyen luxuskörülmények veszik körbe azokat, akiknek épp ésszel felfoghatatlan mennyiségű pénzük van. Ilyen műsor volt a TV2-n futó Kőgazdag Fiatalok is, amely habár már nem megy a tévében, a szereplőkkel kapcsolatos megdöbbentő dolgok még mindig lázban tartják az országot. 

A műsorban ismerhette meg az ország Papacitát, aki PSG Ogli testőreként tűnt fel. A férfi élete azonban úgy tűnik nem teljesen tiszta, a rendőrség nemrég körözést adott ki ellene sikkasztás miatt. 

A police.hu információi szerint Papacita igazi neve Hopka László, aki 43 éves. Ellene október 11-én adtak ki elfogatóparancsot, a körözési eljárást lefolytató szerv a Dunakeszi Rendőrkapitányság. 

A testőrként szereplő férfi sokak szívébe belopta magát és a Kőgazdadg Fiatalok című műsor egyik legnépszerűbb szereplőjévé vált egy csapásra. Leginkább a vicces beszólásai miatt kedvelték meg a tévénézők, de már a Papacita nevet is sokan megmosolyogták. A szereplők között több megosztó karakter is volt azért, az egyik ilyen lehet Herceg Csabi is, aki nemrég egy TikTok videóban borzolta a kedélyeket, amivel tökéletesen célt ért. Mindez felrobbantotta az emberek agyát és a kommentszekciót is, a védjegyének számító zöld autóval tért be egy benzinkútra és annyira fel volt paprikázva, hogy a nagy sietség közben kamerát ragadott és egy gyors felvételt forgatott, magának Orbán Viktornak. Csabi ugyanis azt javasolta, hogy a 700 forint körüli benzinárat kicsit felemelné és 7000 Forint/literért lehetne ehhez hozzájutni a kutakon.

 

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás