promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Kőgazdag fiatalok sztárja minden szögből kitette a melleit, de a lenti területre a legbüszkébb
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan indul a TV2-n a Kőgazdag fiatalok, amiben Tuvic Aleksandra igyekszik majd kihozni magából a maximumot.

Most éppen a TV2 akarja hergelni egy kicsit a közönséget, mivel indul hamarosan az új realityjük, a Kőgazdag fiatalok. A műsorban nyolc olyan ifjonc életét követhetjük nyomon, akik luxuskörülmények között élnek, és nem kell aggódniuk a pénz miatt.

A Kőgazdag fiatalok házigazdája Köllő Babett lesz, aki bemutatja a szereplőket, és betekintést enged a mindennapjaikba. A TV2 igyekezett a szereplőgárdát is úgy összeválogatni, hogy a hétköznapi életet élő nézők olykor tépni fogják a hajukat.

Rich Kids című reality magyar mutációja meglátjuk hogyan fog futni itthon, de lesznek benne nem mindennapi pillanatok, abban biztosak lehetünk.

Az egyik gazdag fiatal, Tuvic Aleksandra nevével már többen is találkozhattak a TV2-n. A szőke lány Tóth Dávid egyik Nagy Ő-jelöltje volt, de megmérette magát a Farm VIP-ben, mivel be akarta bizonyítani, hogy ő nem csupán egy divatbaba.

Tuvic Aleksandra a fenti bemutatkozó videóban ugyebár elmondja, hogy a szilikon olyan számára, mint az oxigén. A legextrémebb talán tényleg az, hogy még a vagináját is plasztikáztatta, hogy minden rendben legyen vele. Mivel hipochonder, vagyis bármilyen betegséget képes magának beismerni, így rengeteget költ orvosi vizsgálatokra a szépészeti beavatkozások mellett.

Az Instagramján is az van feltüntetve, hogy reality TV sztár, ahol minden szögből igyekszik megmutatni a melleit, vagy a csinos popsiját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás