promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szilikontenger: bemutatjuk a Kőgazdag fiatalok hamvas kebelcsodáit
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kommentelők máris ízekre szedték a fiatal lányokat.

A hazai TV-csatornáknak jó eséllyel megint sikerült előrukkolniuk egy olyan reality-vel, amit senki se néz, de mindenki beszél róla. A Győzike Show és a Feleségek luxuskivitelben után máris itt a Kőgazdag fiatalok – #richkidshungary, ami szeptember 18-án indul a TV2-n. Az induló műsorról egyelőre nem sokat tudni, de a csatorna folyamatosan csepegteti az infomorzsákat, bemutatkozóvideókat, és ezekből bizony kirajzolódik, hogy ifjú aranyüdvöskéinket bizony nem a Forbes 30 alatti sikeres fiataljainak egyik éves listájáról válogatták össze.

A Kőgazdag fiatalok máris könnyen tűnhet önmaga paródiájának, amit a plasztikai sebészek világszövetsége támogat.

De ne legyünk előítéletesek, ismerjük meg a női szereplőket! Dulin Mettának nem ismeretlenek az internetes kommentelők rosszindulatú megjegyzései, de ezt inkább csak puszta irigységnek tudja be. Mettának fontosak az anyagiak, egy férfi pedig kifejezetten kellemetlenül is érezheti magát a közelében, ha kevesebbet keres nála. A szőke hölgy a lóerők szerelmese, és bár bőséggel felveti a pénz, van amire ő is utál költeni: a parkolási díjra!

Tuvic Alexandrát viszont nem érdekli a pénz, hiszen mindig is volt. A szőke kebelcsoda a plasztikai műtétek megszállottja, a testében saját elmondása szerint is benne van már pár milla. Alexandra nem csak magára figyel oda, hanem a környezetére is, alaposan megválogatja, hogy kikkel mutatkozik, sőt még a lovának is különleges luxus körülményekről gondoskodik. Viszont nem csak a külsőségekkel foglalkozik: a hölgy retteg a betegségektől, különféle hipochondriás félelmeivel két naponta fárasztja a legjobb szakembereket.

Takách Kata ingatlan közvetítő, az örök 25-éves, amihez szintén köze lehet a plasztikai beavatkozásoknak. A pénzről hasonlóan gondolkodik, mint Alexandra, ez adja meg neki az igazi szabadságot, bár még magának is fél bevallani, mennyit költ havonta a szépítkezési beavatkozásokra, a körmöstől az ajakfeltöltésig. Kedvenc kirándulóhelyei közé mi más is tartozhatna, mint Dubai, Milánó, vagy Amerika. Bár a műsor még el sem indult, eddig neki sikerült a leginkább kibillentenie kényes egyensúlyából az internet népét azzal a kijelentésével, hogy 20 millió forintnál olcsóbb autóba nem is ülne be, az olyan, mint egy igénytelen traktor.

Pedig egy traktor jóval drágább, mint 20 millió forint, ezt talán még az Herceg Letícia is tudja, aki vidéki lányként kifejezetten szereti a tanyasi életérzést. A lányok közül egyelőre ő tűnik toronymagasan a legtermészetesebbnek, nem is annyira a külseje, mint inkább a bemutatkozó videója első, valahol szimpatikusan esetlen mondatai miatt:

19 éves vagyok, és ha nem foglalkozom semmivel, azt hogy mondjam? 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás