promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Győzike káromkodva rohant neki a feleségének, a Győzike Show legsötétebb pillanatai köszöntek vissza a Párharc legutóbbi adásában
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Győzike és Bea veszekedésétől volt hangos a Párharc stúdiója, komoly válságba került a házasságuk.

A Párharc legutóbbi aádásában Bea asszony és Győzike keményen egymásnak feszültek. A játék célja éppen az lenne, hogy a párok összedolgozzanak és megnyerjék a versenyt, de mindig akadnak olyan helyzetek, amik komolyan próbára teszik a párok szövetségét. Győzik és Bea már olyan hosszú ideje együtt vannak, hogy sokan nem is gondolták, hogy ennyire el tud mérgesedni kettejük közt egy vita, azonban most pontosan ez történt. Hiába Győző múlt heti megható vallomása, a roma énekes ezúttal rendkívül megharagudott a feleségére.

Az egyik feladatnál színpadi kvalitásaikat mérték össze a Párharc versenyzői, a rap párbajból pedig Győzike és felesége is kivette a részét. Sok helyzetben láttuk már összedolgozni a házasfeleket, de ezúttal totális volta tanácstalanság és a diszharmónia Bea és Győző között. Győzike teljesen magába roskadt a felesége teljesítményétől:

Annyira megharagudott a feleségére, hogy sokáig szótlanul meredt maga elé, amit Gáspár Bea nem viselt valami jól: a végén már a könnyeivel küszködött, miközben egyre élesebb állításokat fogalmazott meg a férjéről.

"Én nem az anyád vagyok, hogy azt mondjam, jól van fiam, jól énekeltél. Hát nem énekeltél jól! Nem, nem volt jó az ének!"

Győzőnek ez már sok volt:

Később próbálták megbeszélni, hogy mi történt pontosan a játék során, de Győző hajthatatlan volt. Felesége rendkívül megsértette a férfiúi önérzetét.

"Nem vagyok rád kíváncsi innentől kezdve. Lejárattad magadat és engem is."

Erős szavak ezek valakitől, aki egykor a Győzike Show-ban parádézott ország-világ előtt, újabban pedig a Fradi meccsein haknizik. Nem is biztos, hogy Győzike esetében a lejáratás még értelmezhető fogalom, hiszen pont azért nézzük Győzikét még ma is a TV-ben, mert mindig csinál valami sutaságot, amiért kimlehet nevetni. Ritka az olyan helyzet, mikor nem Győzőn, hanem Győzővel nevetünk. Az énekes annyira megharagudott, hogy még káromkodott is, nem tudta türtőztetni magát:

Ennyire komoly összeveszésre Győzike felesége nem is nagyon emlékszik.

Talán házas éveik első éveiben volt ilyen utoljára. Az is felmerült, hogy a házasságuk már nem bírja ki ezt a reality-t. Végül Győzike is megenyhült, Bea szavai úgy tűnik célt értek, pedig nem kért bocsánatot a megjegyzéseiért, sőt, csak tovább folytatta. Végül a következőképpen tettek pontot az ügy végére:

Ha esetleg elfelejtettük volna, hogy milyen hangos összetűzések, ordibálások szegélyezték a Győzike Show-t, akkor érdemes felidézni pár keményebb jelenetet a megboldogult realityből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás