promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Győzike páros lábbal szállt bele Rékasi Károly és Détár Enikő fiába, döbbenetes balhé a TV2 műsorában
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Győzike kóstolgatta a fiatal titánt, de Rékasi Zsigmond nem hagyta magát.

Gáspár Győző, vagy ahogy egy ország a mai napig nevezi, Győzike eddig is a Párharc legszórakoztatóbb figurája volt, de a tegnapi adás olyan volt, mintha csak róla szólt volna. A hírhedt reality szereplőnek és énekesnek annyit produkálta magát a műsorban, hogy az egy hétre is elegendő lett volna, erőfeszítései azonban utólag úgy tűnik eredményesek voltak, mivel az indiánok csapata átvette a vezetést.

Mióta a Párharc versenyzői két részre szakadtak (indiánokra és cowboyokra) a legkülönfélébb próbatételeket eszelték ki számukra a műsor készítői. Stohl András szórakozott komolysággal jelenti be mindig az éppen következő kihívást. Az adás különlegessége azonban, hogy az eredetileg az indiánok sorait erősítő Rékasi Károly fia, Zsigmondnak egy sérülés miatt át kellett állnia a cowboyok csapatához, és ez egy egész műsoron végigvonuló adok-kapokot eredményezett.

Győzike így indította a csipkelődést: "Érted most sajnálhatnám reggelig meg karácsonyig, de hát így járt." Ezt Stohl András sem bírta ki nevetés nélkül:

A harc során aztán Győző igazán kitett magáért, megnyerte a flip párbajt, és még kígyót is a szájába vett, mindent a csapatért. Az egyik szünetben el is érzékenyült, hogy neki ez most így sikerült, mivel a gyerekeken kívül neki semmi sem sikerül - szaladt ki hirtelenjében belőle a megható mondat. Ez egy igazán őszinte pillanat volt azért a műsorban, ami itt elég ritka, inkább a nagyotmondásban versenyeznek a játékosok.

Még Bea asszony is mélyen elérzékenyült Győzike szavai hallatán:

Győzike ki is élveze az indiánok előnyét, és magabiztosan állt a folytatás elé. Ekkor folytatódott a Rékasi Zsigmond és Győzike közti adok-kapok. A fiatal titán figyelmeztette Győzőt, hogy jól nézze meg, hogy játszanak a társai!

"Azért Zsigmond ott is legyen ilyen nagy szád, jó kicsikém!" - mondta Győző, miközben az ujját fenyegetően mutatta fel. "Remélem lesz erős feladat hozzá." - kontrázott rá Zsigmond.

"Zsigmond. Mi most elmegyünk, mert nekünk van egy olyanunk, hogy előnyünk!" 

- vágott vissza Gőzike. Zsigmondot azonban nem olyan fából faragták, mint aki hagyja, hogy ne az övé legyen az utolsó szó, úgyhogy a beszélgetés azzal a jó tanáccsal zárult, hogy Győzőék jól használják ki az előnyüket, mert szükségük lesz rá. A teljes adásrészletet itt tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás