promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Annának a Rakparton csúszott fel a szoknyája, nyálcsorgatva kérdezgetik, hogy kinek villantott ekkorát
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A visszafogott táncosnőtől szokatlan ez a hatalmas belátás, mit szól ehhez Krausz Gábor?

Bár Mikes Anna már 4. évada koptatta a Dacing with the Stars táncparkettjét, az igazi, átütő ismertséget mégis az idei évad hozta meg számára. Bár korábban már eljutott a döntőig, az idei évben azonban meg is nyerte a műsort, de nem a kupa volt a legjobb dolog, amit ezzel az adással kapott. A műsor az igaz szerelmet hozta meg számára, ugyanis mindenki legnagyobb örömére a műsorbeli táncpartnerével, Krausz Gáborral a való életben is remekül alakult közöttük a kémia és az utolsó adás után az történt, amit ígértek: nem engedték el egymás kezét. Sőt, még szorosabbra fonták a kettőjük között lévő köteléket és hosszas találgatás után végre felvállalták a kapcsolatukat és legikonikusabb táncuk, a Szépség és a szörnyeteg egyik sorával közölték rajongóikkal: két idegen voltak, akik hirtelen... egymásba szerettek.

Krausz Gábor azóta árnyéka régi önmagának, még soha nem tűnt ennyire felszabadultnak, magabiztosnak és önazonosnak a sztárséf. Egyre másra veszi az új kihívásokat és akadályokat, szakmailag is halmozza a sikereket: új munkahelyével is szuperelégedett, ahol már Mikes Anna is meglátogatta, és éppen egy új rendezvényre készül, ahol egy látványkonyhában fog főzni a vendégeknek. Eközben teljes munkaidős apuka, aki minden jóval elhalmozza kislányát és hamarosan a sikeres Séfek séfe is elérkezik az új évadhoz.

De Mikes Anna sem unatkozik: elindult új tánccsoportja, amit az Instagramra feltett felvételek alapján hatalmas érdeklődés övez, rengeteg kisdiákkal kezdhette el az idei évadot. Nem csoda, hogy ennyien szeretnének Annánál tanulni, minden túlzás nélkül ő most az egyik legjobb táncos az országban, nem mellesleg pedig a tévéből megismerhettük csodás, kedves, támogató énjét is, amire kisgyereknek hatalmas szüksége van.

Amellett azonban, hogy Anna az egyik legbájosabb teremtés a magyar médiában, arról sem szabad elfeledkezni, hogy egy nagyon szép, csinos és szexi nőről van szó, amit most bizony meg is mutatott. Éppen egy elegáns szettben sétálgatott a Duna-parton, amikor a Rakpart egy részére leülve miniszoknyája felcsúszott és kibukkantak bombasztikus őzikelábai. A kép láttán felrobbant a kommentszekció és mindenki a fotós kilétéről érdeklődött, többen pedig megjegyezték, hogy remélik ez a szuper látvány Krausz Gábornak szól, ugyanis ez a forró fotó még a rémes januári időjárást is feltüzeli.

A képet itt nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás