promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi közölte a boldog hírt: belevágnak szerelmével, a nagy nap dátumát is nyilvánosságra hozták
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi nagyon boldog, hogy Fricska-szerelmével közösen vághat bele.

Tóth Gabi és a Fricska alapítója, Papp Máté Bence szerelmét sokan nem nézik jó szemmel. Azonban az énekesnő azt vette észre, hogy egyre kevésbé szidják már őt, amiből arra következtet, hogy az emberek kezdik végre elfogadni, hogy ők ketten egy párt alkotnak, és mivel őszinte érzelmeket vallanak egymás iránt, az utálkozók is ráébrednek arra, hogy felesleges kombinálni és fotelforradalmárkodni.

Tóth Gabinak és Papp Máté Bencének nagyon sok közös terve van a jövőt illetően, amik közül az egyiket már meg is osztották a nyilvánossággal. Az énekesnő nagyon örül, hogy párjával együtt vághat ebbe bele, és már azt is elárulta, hogy pontosan mikor lesz a nagy nap.

Gabi és Máté az I. Győri Bálon lépett fel idén először, ami több szempontból is jól sikerült. Nem elég, hogy közös produkciójuk óriási sikert aratott, a fellépés után sokan még külön oda is mentek nekik gratulálni. Gabinak jól esett, hogy ilyen sok szeretetet kapott a győri bálon, pozitív élményeiről a Blikk-nek mesélt.

„Az emberek nagyon pozitívan állnak hozzánk. Azt hiszem, az is segített, hogy mi is megnyíltunk és elkezdtünk beszélni kettőnkről. Az utóbbi hetekben azt tapasztalom, hogy egyre többen látják meg a valódi énünket. Nyitottan viszonyulnak hozzánk, úgy érzem, végre elfogadták, hogy egy pár vagyunk, látják, hogy közöttünk őszinte érzések vannak. Mindketten színpadi emberek vagyunk, hatással tudunk lenni a közönségre: a visszajelzések pozitívak, sok gratulációt kapunk, az ő szavaik bizonyítják számunkra, hogy valamit jól mégis csinálunk”

Az énekesnő ugyanakkor elgondolkozott azon, hogy hol ronthatta el a dolgokat a magánélete körül, és rájött arra, hogy nagy hibát követett el. Gabi szerint az volt a baj, hogy sokáig nem nyilatkozott, ezért olyanok szólaltak meg a magánéletéről, akik nem tudtak róla semmit. Most, hogy úgy érzi, nyugodtabbá válik körülötte a légkör, boldogan jelentette be, hogy Fricska-szerelmével, Papp Máté Bencével nagy napra készülnek a nyáron, ugyanis szerveznek egy tánc- és énektábort Pomázon, ami július 15-től 21-ig tart majd.

„Amikor a zene és a tánc találkozik, az fantasztikus dolog. Táncolni és énekelni tanítunk majd nyolc és tizennyolc év közötti fiatalokat. A célunk, hogy hidat képezzünk a modern és az autentikus zene között”

Így festett Tóth Gabi és Papp Máté Bence az I. Győri Bálon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás