promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Fricskás fiú Tóth Gabival közös vállalkozást indít, van itt pénz dögivel: ebbe vágnak bele most
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kanyarban van a megvalósítás, elképesztően gyorsan haladnak a hatalmas tervvel, ez örökre összeköti majd őket?

Mintha egy élet telt volna el azóta, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor kimondták tavaly nyáron, hogy hosszú idő után külön utakon folytatják. Az ország ekkor egy emberként Tóth Gabi ellen fordult, míg volt férjét mindenki támogatásról, megértésről és szeretetről biztosította, támogatva őt abban, hogy ezt a rossz házasságot a háta mögött hagyja. Az élet mégis úgy hozta, hogy Gabi életébe köszöntött be először újra a boldogság. Bár sokáig titkolta, hogy mi zajlott a négy fal között, egy idő után már nem tudta csendben tűrni a vádaskodást és elmesélte, hogy mi is vezetett a végső döntéséhez: az énekesnő elmondása szerint Gáborral már hosszú ideje problémáik voltak, nem találták az egymáshoz vezető utat, egyszerűen nem tudtak önmaguk lenni a másik mellett.

Ezzel szinte egyidőben Gabi hivatalosan is felvállalta új kapcsolatát és egyre több helyen jelentek meg nyilvánosan. Időközben pedig Krausz Gábornak is új kapcsolata lett, a Dancing with the Starsban megismert Mikes Annával került közelebbi, intim viszonyba.

Azután, hogy mindenki felvállalta a saját érzéseit és új kapcsolatát, már mindenki szabadabban nyilatkozott és egyre másra tudtunk meg érdekes és új információkat a négyesről. Most például Papp Máté Bencére és Tóth Gabira szegeződött a figyelem, akik egy igen meghitt hangulatú nyilatkozatot tettek és nem fogták vissza magukat a kamerák előtt. Többek között arról is beszéltek, hogy közös vállalkozásba szeretnének belevágni. És hogy mi az? Gyermekeknek szeretnének tábort indítani.

Papp Máté Bencétől amúgy sem idegen a gyermekek tánctanítása, főállású tanárbácsiként a vérében van az, hogy hogyan kell a fiatalabb generációval kommunikálni. Nem mellesleg pedig világrekorder táncos, így biztosan sikerre tudná vinni a Gabival közös projektet. Máté eddigi munkásságáról egy rövid videót is mutatunk, melyet a videóra kattintva tudsz megnézni:

A táborban a fő szerep a zenéé és a táncé lenne, mindketten szeretnék beleadni azt, ami szerintük a legfontosabb és lássuk be, etéren tökéletesek együtt: az interjúban is elmondják, hogy mennyire egyezik az érdeklődési körük és csodálatosnak tartják azt, hogy mindenben egyetértenek, ugyanazt szeretik csinálni, ugyanaz a hobbijuk és így adta magát a dolog, hogy miért ne adnák vissza ezt a rajongást másoknak is?

Papp Máté Bence már jó ideje dolgozik tánctanárként és már tábort is vezetett, ahova a népzene és a néptáncrajongó gyerekek örömmel elmentek, Gabinak ez egy új kihívás lenne, de az alapján ahogy kislányával bánik, biztosan megbirkózik majd a feladattal.

A terv már majdhogynem a megvalósítás fázisába lépett, ugyanis már a konkrét dátum is meg. Amennyiben szeretnéd tudni, hogy mikorra tervezi a szerelmespár ezt a szuper programlehetőséget, ahol minden erre fogékony gyermek kikapcsolódhat és megismerheti csodás múltunkat a zenén és a táncon keresztül, akkor azt a lenti videóban megtalálod.

Terveikről itt beszélnek bővebben, csodálatos az összehang a szerelmespár között:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás