promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Papp Máté Bence szinte elefelejtkezett magáról és kifecsegte családi titkaikat: intim dolgokat árult el a kamera előtt
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hosszas hallgatás után a Fricskás fiúból csak úgy dőltek a szavak.

Tóth Gabi és Krausz Gábor válásának híre mezőgazdasági erősgépként tarolta le az országot és soha nem látott érdeklődést váltott ki mindenkiből az a néhány mondatos bejelentés, amit ők ketten közzétettek a közösségi oldalaikon. Ez nem csoda, hiszen a szóról szóra megegyező szövegnél Krausz Gábor már lefektette válásuk alaphangját: vélhetően a közöttük megbeszéltek ellenére elhelyezett egy plusz mondatot, ami alapján teljesen egyértelművé vált, hogy egy harmadik személy is képbe került. Az időrend azóta sem tisztázott: hogy Tóth Gabi és Papp Máté Bence pontosan mikor kerültek közel egymáshoz, arról a mai napig eltérő vélemények keringenek az interneten. De ez a lényegen tulajdonképpen nem változtat: adott volt egy már nem működő házasság, amiből Gabi végül ki mert lépni és bár hosszú szingliséget, elmélyedést és magányt tervezett, az élet keresztülhúzta a számításait. A Fricska nevű táncegyüttes alapítótagjával kerültek határozottan intim viszonyba és bár ez köztudott tény volt, sokáig titkolóztak arról, hogy pontosan mi is zajlik közöttük.

Azonban az idő múlásával egyre szabadabban vállalták fel szerelmüket, amit az is segített, hogy Krausz Gábor oldalán is feltűnt egy új partner. Mikes Annával a Dancing with the Stars kapcsán ismerkedtek össze és sokáig ők sem kötötték a publikum orrára, hogy pontosan hányadán is állnak egymással. Az idő telt múlt és itt is győzedelmeskedett, megérkezett a nagy bejelentés: igen, szerelem szövődött a műsor alatt és itt végre valóra vált a tévénézők álma, egy pár akit összeboronáltak tényleg egymásra talált. Időközben Gabi és Gábor között hivatalosan is kimondták a válást.

Bár a négyes még mindig óvatosan nyilatkozik, most Papp Máté Bence kivételt tett és Tóth Gabi születésnapján nem fogta vissza magát, csak úgy ömlött a szó a géppuskalábú táncosból: látszik, hogy nem rutinos interjúadó, ami a szívén az a száján és igazán bájos volt hallgatni azt, ahogy kettőjük, sőt, a családjuk életéről mesél.

Abban egyetértettek Gabival (akit szinte nem is hagyott szóhoz jutni), hogy kiváló közöttük az összhang, de nem állt meg ennél a szokásos udvariassági nyilatkozatnál. Elmondta, hogy mennyi változást hozott a családi életébe Gabi: többek között hatalmas öröm neki, mivel édesanyjával kiváló a kapcsolata új párjának és ennél a pontnál azt is megtudhattuk, hogy a táncművészet mellett az asztrológia sem áll tőle távol. Elmondta ugyanis, hogy Gabi és édesanyja is bak, mindketten igen tervező, határozott személyiségek, könnyedén megértik egymást, mi több, gyakran táncolnak, énekelnek együtt. Mesélt arról is, hogy az elején bizonytalan volt, hogyan kell egy négy éves kislánnyal bánni, de most már minden gond nélkül megy neki az, hogy Hannival foglalkozzon és élvezi ezt az újdonsült szerepet. Végül arra is rátért, hogy míg ő egy forrófejű kos, aki minden akadályt hirtelen, erőből akar legyőzni, addig Gabi inkább előre gondolkozik, azonban ettől alkotnak ők ketten olyan szuper párt.

A megható nyilatkozatot ide kattintva tudod meghallgatni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás