promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi kíméletlenül őszinte volt:  már nem egyszer kitette Krausz Gábor szűrét, azonban ez volt az utolsó csepp
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor az utolsó utáni eséllyel sem élt, nem volt más választása Gabinak.

A tavalyi év augusztusában Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentették: házasságuk véget ért, külön folytatják. Az emberek ekkor automatikusan ráhúzták a vizes lepedőt Tóth Gabira: kikiáltották őt minden rossznak, bele sem gondolva abba, hogy semmilyen szituáció nem fekete vagy fehér. A helyzeten tovább rontott mikor kiderült, hogy Tóth Gabi szíve időközben újra foglalt és a Fricska táncegyüttesből ismert Papp Máté Bencével kezdett kapcsolatba. A kapcsolatukat sokáig óvták és próbálták titkolni, de soha nem látott érdeklődés mutatkozott kettőjük iránt. Gabi a belső hangjára hallgatott és nem foglalkozott sem a rosszakaróival, sem a róla szóló hírekkel és tudatosan kerülte a nyilatkozatokat, csak a nagyon kiugró esetekre reagált, esetleg a koncertjei közben elejtett egy-egy félmondatból tudtunk vele kapcsolatban tájékozódni.

Aztán Krausz Gábor megismerte Mikes Annát és az emberek a közöttük kialakuló, bimbózó kapcsolatra kezdtek koncentrálni és szépen lassan a még mindig szűkszavú és kevés konkrétumot tartalmazó nyilatkozatok is megérkeztek. Azóta Krausz Gábor is adott egy hosszabb nyilatkozatot és most Tóth Gabi is megnyílt egy mélyinterjú keretein belül.

Ebben egészen érdekes dolgokról rántotta le a leplet. Bár Krausz Gábor úgy fogalmazott, hogy nem szeretne elmondani ki mondta ki a végső szót és ki a sértett és a kevésbé sértett fél, úgy néz ki, hogy Gabi ismét nem volt ilyen diszkrét az információk megosztásával kapcsolatban. Abban egyetértettek, hogy a kis Hannaróza miatt egymást nem szeretnék semmilyen formában lejáratni és ezt tartja is mindkét fél: tisztelettel beszélnek a másikról, kislányukról pedig hatalmas szeretettel.

Gabi az interjú egy pontján elmondta, hogy Gáborral többször szakítottak, de valahogy mindig sikerült visszakormányozniuk a szakadék széléről a kapcsolatukat, azonban ez utolsó alkalommal már nem volt lehetséges. Gabi elmondta, hogy eljött az utolsó csepp a pohárban és muszáj volt kilépnie. Ez merőben új információ volt, még annak ellenére is, hogy azt már tudtuk: voltak gondjaik a házasságukban. Az utolsó esélyre hajló megfogalmazásból az hallható ki, hogy végül Gabi mondta ki a döntő szót és Gábor tehetett valami olyat, amivel az énekesnő már nem bírt el.

Az nagy igazság, hogy minden kapcsolat két emberen múlik, azonban ha csak az egyik harcol érte, akkor azt sosem koronázhatja siker, illetve akármennyire fájdalmas is, vannak olyan problémák, amiket akárhogyan is szeretnénk, nem tudunk megoldani.

A hosszú interjút, melyben Gabi mérhetetlenül sok témát érint, ide kattintva nézhetitek meg, számtalan eddig nem hallott részletet oszt meg magáról, új és régi kapcsolatáról az énekesnő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás