promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durva hazugsággal bukott le Tóth Gabi? Fény derült az énekesnő féltve őrzött titkára, ezt sokan nem gondolták róla
Borítókép:  YouTube/ Tóth Gabi
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi bevallotta egy titkát, most fény derült arra, hogy mit csinált az arcával. 

Tóth Gabi egy ideje már a figyelem középpontjában van, nem hiába. Először is akkor robbant ki a botrány körülötte, amikor nyáron bejelentette férjével, Krausz Gáborral, hogy körülválnak. Azóta pedig már kiderült, hogy egy ideje új párja is van, aki nem más, mint a Fricska táncegyüttes egyik tagja, Papp Máté Bence. Krausz Gábor is továbblépett, habár megviselte a válás. A Dancing with the Stars műsora jót tett neki, már csak azért is, mert ott talált rá a szerelem, méghozzá Mikes Anna személyében. 

Nemrég pedig egyenesen az arca miatt kapták fel, ugyanis az egyik fotójánál, ahol barátnőjével látható, valaki megkérdezte, hogy milyen beavatkozást végzett el az arcával, mitől olyan szép. Gabi erre pedig készségesen választ is: 

Nincs töltve az arcom:) a számat szoktam 2 évente pici hyaluronnal, Dr Pónyai Katinkánál :)

- válaszolta az énekesnő, a kommentek azonban azóta eltűntek a fotó alatt. 

Többen azonban megkérdőjelezik ezt a kijelentését, sokan nem hiszik el, hogy csak egy pici töltésről lenne szó a szájában. Ráadásul az emberek azt is felvetették, hogy az énekesnőnek az orra is megvan csináltatva a mellével együtt, sőt még botoxoltat is. 

5 évvel ezelőtt a szájfeltöltést még igencsak tagadta és mást mondott ebben a témában. 2018-ban Friderikusz Sándor vendége volt, akkor még ment a TV2 csatornáján az Összezárva Friderikusszal című műsor. 

Azt mondták, hogy a számat feltöltettem, de abszurd volt az egész

- fogalmazott akkoriban Tóth Gabi. 

Ám 2021-ben mégiscsak bevallotta, hogy 2018-ban, pont akkor, amikor az interjú készült, feltöltette a száját. 

Képzeljétek el, 2018-ban volt hialuronsavas ajakfeltöltésem, ami kb. nyolc hónap alatt teljesen felszívódik, vagyis eltűnik. Azt senki nem vette észre… Nem is nagyon lehetett, mert nem az volt a cél. Kíváncsi voltam, kipróbáltam és aztán elmúlt

- írta Gabi korábban a csalad.hu oldalán, erről a Ripost is írt cikket korábban. 

Forrás: Kiskegyed

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás