promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi közölte, hogy vége: fél évig tartott, most teljesen elmúlt - újra címlapon a meggyógyult énekesnő
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi ismét címlapra került, komoly fordulat állt be az énekesnő életében.

Tóth Gabi élete egyáltalán nem könnyű. Nem elég, hogy folyamatosan támadják őt új szerelme, Papp Máté Bence miatt, még halálfélelmét is le kellett küzdenie síelés közben. Az énekesnő és újdonsült párja Ausztria havas hegyeiben járt, ahol a síelésnek és a snowboardozásnak hódoltak, de ez Gabi számára egyáltalán nem volt könnyű.

Persze nem először fordult meg ebben a síparadicsomban, de korábban volt emiatt a közkedvelt téli sport miatt egy komoly balesete, ami után alaposan át kellett gondolnia, hogy újra le merjen-e siklani.

„Tizenkét évvel ezelőtt nagyon komoly balesetet szenvedtem. Pályabejáráson csúsztunk éppen, amikor összeütköztem egy zászlóval babráló munkással, akinek nem kellett volna ott lennie. Nem csatolt le a lécem, és megállíthatatlanul csúsztam tovább, sok sérülést szerezve. Kórházba is kerültem akkor. Nem túlzás azt állítani, hogy halálfélelmem volt”

Tóth Gabi a hot! magazinnak adott interjút, amiben nem csak a síelés élményeiről mesélt, hanem arról is, hogy meggyógyult. Az énekesnő boldogan közölte, hogy végre vége, fél év után teljesen elmúltak a pánikrohamai - és ezt szerelmének, Papp Máté Bencének köszönheti. A Fricska alapítója nemcsak abban segített Gabinak, hogy megszabaduljon a pánikrohamaitól, de abban is maximálisan támogatta, hogy erőt vegyen magán, és ismét neki tudjon vágni az osztrák hegyeknek. Igaz, a felvonón felfelé végig rettegett, de tudta, hogy ott van mellette egy férfi, akire számíthat, és aki mindenen át tudja őt segíteni.

„Nem volt könnyű, de szerencsére olyan férfi van mellettem, aki biztonságot sugároz, akiben maximálisan megbízhatom. Ő mondta, hogy segít mindenben, hogy felvegyem a kesztyűt az emlékekkel. És jól is tettem, hogy elutaztunk”

Gabi számára felszabadító érzés volt, hogy végre elengedte ezt a félelmét is. Mint mondta, mostanában több olyan egészségi problémájától szabadult meg, amik korábban megkeserítették az életét. Az énekesnő ugyanis tavaly január óta pánikrohamokkal küzdött - előfordult, hogy egy héten többször is járt orvosnál olyan tipikus tünetekkel, mint megemelkedett pulzus, vagyis szapora szívverés. Ám ennek most vége, és Gabi azóta boldog.

Gabi nem tagadja, felszabadító érzés volt számára, hogy végre elengedte ezt a félelmét is – mostanában ugyanis több olyan egészségi problémától is megszabadult, amelyek korábban megkeserítették az életét.

„Nyár eleje óta egyetlen alkalommal sem pánikoltam. Máté mellett teljesen elmúltak a pánikrohamaim, az elmúlt fél évben ez is megváltozott”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás