promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi csak játszik a Fricskás fiúval? Színlelésről és szeretőről ír az énekesnő, már Papp Máté Bencét is féltik a szerelmi csalódástól
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi legutóbbi írása miatt félnek, hogy Papp Máté Bence is Krausz Gábor sorsára jut.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence már hónapok óta boldog pákapcsolatban él egymással. Igyekeznek nem foglalkozni azzal a sok támadással és átkozódással, amit naponta kapnak az emberektől, akik csupán a bulvársajtóban megjelent cikkek alapján ítélik meg őket.

Tóth Gabi és Krausz Gábor tönkrement házasságáról már mindkét fél őszintén vallott, de még így is nagyon sok nyitott kérdés maradt, amikre talán soha nem is kapunk választ. Igazából nem is szükséges mindenről kiteregetni a szennyest, hiszen a hírességeket is megilleti a magánélet, nekik is lehetnek titkaik, amiket nyilván nem akarnak ország-világ előtt elmondani.

Tóth Gabi már többízben szerelmet vallott a Fricska fiúnak, és bár nagyon sokan folyamatosan írnak a posztjai alá, hogy milyen szép párt alkot az énekesnő a táncossal, azért akadnak bőven, akik azon a véleményen vannak, hogy ez a szerelem is el fog múlni előbb-utóbb, és akkor a Fricska alapítója hasonló sorsra fog jutni, mint Krausz Gábor.

Tóth Gabi legutóbbi bejegyzése után csak még többen gondolják ugyanezt, ugyanis az énekesnő kirakott egy egyébként nagyon aranyos közös fotót Papp Máté Bencével, ahogy a táncos a magasba emeli őt, de az a szöveg, amit hozzá mellékelt, ismét beindította az emberek képzelgéseit.

Tóth Gabi a magyar kultúra napja alkalmából egy számára bizonyára kedves verset osztott meg, mégpedig Kosztolányi Dezső Akarsz-e játszani? című költeményét. Az énekesnő ezek szerint szereti Kosztolányi Dezsőt, és úgy gondolta, hogy az Akarsz-e játszani? tökéletesen passzol ahhoz a képhez, amit kirakott a közösségi oldalára. Az internet népe kiragadta a versből a szeretőt és a színlelést, és ebből arra következtetnek, hogy Tóth Gabi ezzel beismerte, hogy csak játszadozik a Fricska fiúval.

Mert hogy is szól is a vers?

A játszótársam, mondd, akarsz-e lenni,
akarsz-e mindig, mindig játszani,
akarsz-e együtt a sötétbe menni,
gyerekszívvel fontosnak látszani,
nagykomolyan az asztalfőre ülni,
borból-vízből mértékkel tölteni,
gyöngyöt dobálni, semminek örülni,
sóhajtva rossz ruhákat ölteni?
Akarsz-e játszani mindent, mi élet,
havas telet és hosszú-hosszú őszt,
lehet-e némán téát inni véled,
rubin-téát és sárga páragőzt?
Akarsz-e teljes, tiszta szívvel élni,
hallgatni hosszan, néha-néha félni,
hogy a körúton járkál a november,
az utcaseprő, szegény, beteg ember,
ki fütyürész az ablakunk alatt?
Akarsz játszani kígyót, madarat,
hosszú utazást, vonatot, hajót,
karácsonyt, álmot, mindenféle jót?
Akarsz játszani boldog szeretőt,
színlelni sírást, cifra temetőt?
Akarsz-e élni, élni mindörökkön,
játékban élni, mely valóra vált?
Virágok közt feküdni lenn a földön
s akarsz, akarsz-e játszani halált?


Az emberek pedig a közösségi médiában találgatnak arról, hogy mit üzenhet Gabi ezzel a Kosztolányi Dezső verssel:

„Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de Gabi ezzel bevallotta ország világ előtt, hogy csak játszik a sráccal”

„Szóval Máté vagy Bence csak egy szerető neki, és majd ha megunja, megy tovább. Szegény gyerek mekkorát fog koppanni...”

„Hadd hívjam fel a figyelmet a lényeges részekre: akarsz játszani boldog szeretőt, színlelni sírást, cifra temetőt...ebből is látszik, hogy Gabinak ez csak játék, színjáték. Most ha nem is nyíltan, de ezzel bevallotta”

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás