promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabiért aggódik az ország, titkolni próbálja, de sokan észrevették rajta, már Fricska-szerelme sem tud segíteni az énekesnőn?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan aggódnak Tóth Gabi egészségéért.

Egy válás sohasem könnyű. Hiába ment már előtte tönkre a házasság, hiába távolodott el egymástól a két fél, a közös múltjuk, az emlékek, és a közös gyerekek miatt mindkét szülőt meg tudja viselni a tudat, hogy lezárul az életükben egy nagyon komoly fejezet. Ugyan Tóth Gabi is már a válás hivatalos kimondása előtt összejött Fricska-szerelmével, Papp Máté Bencével, de őt is nagyon megviselték az elmúlt hónapok történései.

Az énekesnő folyamatosan kiemelt célpont volt az emberek szemében, ugyan kapott rengeteg támogatást a rajongóitól, de azt a megszámlálhatatlan mennyiségű támadást és vádaskodást, ami nap, mint nap a nyakába zúdult, nem tudta figyelmen kívül hagyni.

Természetesen Krausz Gábornak sem volt könnyű, neki ráadásul még olyan kérdéseket is meg kellett vitatnia saját magában, hogy a különválás után hova fog költözni, miből fog megélni, és egyáltalán, mi lesz a kislányukkal. A sztárséf bevallotta, hogy egyfajta gyászfolyamatként élte meg a válásukat, éppen ezért a lehető legjobbkor jött a Dancing with the Stars, ahol megismerkedett Mikes Annával. Ketten együtt nemcsak megnyerték a táncos showműsor tavalyi évadját, de egymásra is találtak, és most már a nyilvánosság előtt is felvállalják kapcsolatukat.

Krausz Gábor nemrég azt is elárulta, hogy mi lesz a sorsa annak a tetoválásnak, ami Tóth Gabit ábrázolja; egyúttal megfogadta, hogy ezentúl figyel arra, hogy milyen személyes jellegű dolgokat varrat magára; az biztos, hogy hamarosan egy Dancinges tetkó fog díszelegni valamelyik testrészén.

Na, de visszatérve Tóth Gabira, őt szemmel láthatóan nem csak lelkileg, de fizikailag is megviselte a válás, és mindaz, amit kapott az emberektől, mert legutóbbi fotóján, amit születésnapja alkalmából posztolt ki, egyértelműen látszik, hogy az énekesnő fogyott egy kicsit. Vannak, akik attól félnek, hogy Gabinak valamilyen betegsége van, és orvoshoz kellene fordulnia.

Rajongói közül többen is szóvá tették a változást, de akadt olyan is, aki mint anya, aggódik az énekesnőért:

„Én nagyon sajnállak téged valami nem stimmel veled. Csakis jó indulatból írok neked. Szörnyű ahogy ezeken a fotókon kinézel. Én nem tartozok a rajongói táborokba, de mint egy anya féltelek. A combodon már nem látni izmot csak bőrt és csontot. Valami nincs rendben. Nagyon szépen kérlek hogy fordulj orvoshoz...”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás