promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi valójában ezért jött össze vele? Futótűzként terjed a döbbenetes felvétel a Fricska szépfiújáról, már 10 éve is erre készült Papp Máté Bence
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi szerelme már sokkal régebb óta ismert mint gondolnánk.​

Tóth Gabi és táncos szerelme Papp Máté Bence amióta csak bejelentették, hogy együtt vannak szinte azonnal a figyelem középpontjába kerülnek. Az egész őrület még nyáron kezdődött el, amikor Tóth Gabi és férje Krausz Gábor bejelentették, hogy 6 év után útjaik különválnak, azonban kislányukat, Hannarózát ezentúl is egyetértésben és szeretetben nevelik. 

Az énekesnő a bejelentés után nem sokkal már össze is jött a Fricska táncosával, akinek tánccsoportjával több közös fellépésük is volt korábban és ez az ismeretség által alakult ki köztük a szerelem. Gabi azóta már találkozott is szerelme családjával, akikről nagyon kedves felvételek is napvilágot láttak nemrégiben, amelyről alábbi cikkünkben írtunk bővebben.

Azt azonban talán sokan nem is tudják, hogy Papp Máté Bence már a Tóth Gabival való kapcsolata előtt is ismert volt, legalábbis a hazai néptáncosok körében mindenképp. A testvérével, Papp Gergely Bálinttal alapították a Fricska táncegyüttest, majd később csatlakozott hozzájuk Moussa Ahmed is, és már közel 10 évvel ezelőtt, 2015-ben világhírre tettek szert, ugyanis részt vettek Simon Cowell műsorában, a Brtiain's Got Talent-ben. Az eszméletlen produkció láttán pedig a zsűritagok, David Williams, Amanda Holden, és Alesha Dixon állva tapsoltak a táncosoknak.

A fellépésről egy videó is megtalálható a Youtube-on, amit az NLC vett észre.

Ám még ez sem minden amit Tóth Gabi szerelmének nemzetközi sikereiről kiderült, a Fricska együttest ugyanis láthatták a nézők a párizsi EB-n és a riói olimpián is. 2019-ben pedig Papp Gergő, Papp Máté Bence, Szabó Dániel és Popovics Márk bebizonyították, hogy ők a világ leggyorsabb néptáncosai, és nemcsak lábbal, de kézzel is a leggyorsabb ritmust ütik a világon. A villámgyors csapásokról híres táncos csapat akkor világrekordot is felállított miután 45 csapást és koppintást tudnak 1 másodperc alatt, ezzel lepipálva Michael Flatley 35 koppantásos bravúrját.

Ha pedig még ez sem lenne elég, a csapat tagjai az akkor még Károly herceg 70. születésnapján a Buckingham Palotában kezet foghattak II. Erzsébet királynővel is. Ezek után pedig nem is csoda, hogy Gabi nagyon büszke szerelmére, amit egyébként már több interjúban is hangoztatott, Papp Máté Bence korábbi sikereivel pedig vélhetően teljes mértékben tisztában volt amikor összejöttek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás