promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szellő István legendásan nagyot bakizott az RTL Híradójában, erre senki nem számított - ez volt a magyar televíziózás történetének egyik legikonikusabb bakija
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon vicces jelenetet láthattak a tévénézők élő adásban.

Valószínűleg Magyarországon, ha valakitől azt kérdezik, hogy mondjuk két híres híradóst korunkból, szinte biztosra vehető, hogy az emberek többsége azonnal az RTL Híradójának két ikonikus híradósát mondják. Szellő István és Erős Antónia nevét, akiknek a párosa nagyon régóta látható a képernyőkön, olybá tűnik, mintha mindig is ott lettek volna, és sosem történt volna változás. A páros elképesztő összhangban vezeti a műsorokat, és néha még a váratlan és vicces faktor is bekövetkezik a Híradóban, amikor ténylegesen reflektálnak a hírekre. Náluk a bakik is olyanok, hogy abból egy kisebb buli kerekedik a műsorban, és persze a tévéképernyők előtt is nagyszerűen mulat az ember.

Pedig a YouTube-on nagyon sok olyan felvételt lehet látni, amikor bizony a baki után azonnal egy átmeneti adásszünet következett, néhány pillanatra meg is szakították az élő adást, vagy azonnal le is keverték a műsort.

Korábban több cikkben is megmutattuk nektek a történelmi bakikat a magyar televízióban, így többek között azt is láthattátok, amikor a mostani Nagy Ő-vel, Jákob Zoltánnal készült egy riport, amikor összeomlott az élő adás.

Ám más a helyzet a legendás páros esetén.

Minden helyzetből nagyszerűen jönnek ki, a bakik pedig fűszerezik az élő adás varázsát. És ez elképesztően nagy bók, hiszen nem mindig van úgy, hogy a baki inkább még lendít is egyet a műsor menetén, hiszen sokan megrettennek akkor, amikor elkövetik a bakit. De nem úgy Szellő István és Erős Antónia esetében. Épp a Hubble-teleszkópról volt szó, amikor Szellő István más néven szólította Erős Antóniát, aki a műsor végéig, folyton visszatérően nevetett a bakin.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás