promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Összeomlott az élő adás, Jákob Zoltánt azonnal levették a képről, fülsértő hang némította el a magyar milliárdost
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Teljes káoszba fulladt az élő adás, Jákob Zoltánt le kellett keverni.

Bármikor becsúszhat egy kisebb vagy nagyobb probléma az élő adások során, nem is olyan régen pedig igazi káoszba fulladt az RTL esti műsora. Éppen a Fókusz ment a csatornán, eleinte nem volt semmi gond, aztán egy milliárdosokról szóló riport közepén, mikor Jákob Zoltánt, a mostani Nagy Ő-t kérdezték a témában, egy fülsértő hang zavart bele a megszólalásba.

Mivel nem szűnt meg a probléma, a músor készítői azonnal levették a képet, és beadták Barabás Évát, de őt sem lehetett már hallani a kellemetlen zajtól.

Ezután nem volt mit tenni, meg kellett szakítani az egész adást, reklámokat és ajánlókat kezdtek beadni, de hiába húzták az RTL-nél az időt, nem tudtak megoldást találni a dologra. Végül bevetették a "vészhelyzeti protokollt", és egy ismétlést adtak be a Fókusz-ból; egy olyat, amit még Tokár Tamás vezetett. Ezt követően az élő adás már nem is folytatódott.

Az eset még 2022 augusztusában történt, de nem ez volt az egyetlen alkalom, amikor az RTL egyik élő adása összeomlott. Nem sokkal a Fókuszban történtek előtt a Híradó is összeomlott. Egyébként a Híradóban is számos olyan baki történt már, ami azóta is elérhető a legnagyobb videómegosztó oldalon.


Visszatérve a Fókuszos incidensre, ez egy olyan kellemetlen eset volt, ami bizonyára bekerült minden idők legdurvább magyar televíziós bakijai közé. Azóta sem merült fel olyan probléma a csatornánál, ami ilyen mértékű káoszt eredményezett volna.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás