promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a magas, jóképű fiatalember Erős Antónia férje, a híradós már több mint 25 éve él boldog házasságban szerelmével
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erős Antónia még 1995-ben ismerkedett meg későbbi férjével.​

Az RTL Híradójának házigazdája Erős Antónia magánéletérő csak nagyon ritkán beszél nyilvánosság előtt, így sokan talán azt sem tudják, hogy már több mint 25 éve boldog házasságban él férjével, Tóth Lászóval.

Antónia még egészen fiatalon a Kaposvári Városi Televíziónál kezdte a pályáját. 1990 és 1993 között dolgozott ott és ennek a munkának köszönhetően ismerkedett meg Lászlóval 1995-ben. A férfi azonnal beleszeretett a sztár hangjába, majd a külsejébe, személyiségébe is. Kapcsolatuk pedig egészen remeknek bizonyult, így nem is csoda, hogy néhány évvel később, 1997-ben sor került az esküvőre. 

A családalapítással azonban nem kevesebb mint 12 évet vártak. Ennek pedig az volt az oka, hogy sokáig mind a ketten úgy érezték, hogy még nem állnak készen arra, hogy szülők legyenek. Ám egy törökországi nyaralásból hazatérve azonban végre egyszerre mondták: jöhet a baba. Ezt követően pedig derült égből villámcsapásként kiderüt, hogy nem is egy de rögtön két baba is lesz. Amikor kiderült a hír, Antónia férje Laci először sokkot kapott, de meg is nyugodott gyorsan, amikor megmondták az orvosok, az egyik fiú, a másik lány. Szonja és Matyi 2009-ben jöttek a világra. 

A híradós néhány évvel ezelőtt a Meglepetés magazinnak mesélt kapcsolatukról és mint akkor elmondta, sosem akarja azt a látszatot kelteni, hogy a házasságuk tökéletes, szerinte teljesen normális, hogy vannak olykor mélypontok. 

Mi a jó házasság receptje? Talán az, hogy a mélypontokon is ki kell tartani, és hinni abban, hogy lesznek még boldog napjaink együtt. Eszemben sincs egy ideális házasságot vizualizálni, megteszik azt helyettem elegen, aztán jól el is válnak. Nálunk vannak gödrök és vacak időszakok, de valahogy mindig átvészeljük, mert a kapcsolatunk legfontosabb alapja, hogy szeretjük egymást

- mesélte a híradós, aki szerint egy jó párkapcsolat titka az, hogy ha kell, képesek kompromisszumot kötni, elfogadni egymás igényeit.

Hosszú távú, harmonikus kapcsolatban szerintem el kell engedni az önzést, és még inkább így van ez, amikor megszületnek a közös gyerekek. Szonja és Matyi születése után tanultam meg igazán, hogy nem én vagyok a világ közepe, és ez így van jól. Ettől függetlenül úgy gondolom, egy családot egyben tartani és egészséges lelkű gyerekeket nevelni kőkemény meló. 

- vallotta be Antónia.

A műsorvezető egyébként nagyon óvja férjét a nyilvánosságtól, így csak nagyon kevés közös fotót lehet róluk találni az interneten. Annyi azonban biztosan elmondható, hogy nagyon szép párt alkotnak együtt. Erős Antónia és jóképű férje a Blikk 2012-es cikkében látható fotón látható együtt, amit ide kattintva tekinthetsz meg. Tóth László a zöld kabátot viselő úriember a képen.

Forrás: Femina

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás