promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tévébotrány tört ki a TV2 pofátlansága miatt, az átvert nézők vehemens panaszcunamit zúdítottak a csatornára
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 most túl messzire ment, a nézők teljesen felháborodtak.

A TV2 műsorait százezrek nézik minden egyes nap, különösképpen főműsoridőben, az esti órákban, amikor már mindenki hazaért a munkából, elvégezte a napi dolgokat, és leül a kanapéra vagy a fotelbe, hogy megnézze a híradót, vagy kikapcsolja magát az esti műsorokkal. A TV2 számos esetben bukott már le amiatt, hogy a műsorújságban meghirdetettektől eltérő módon nem azt a műsort adják le, mint amit feltüntettek. Mi több, a csatorna már sportot űz abból is, hogy a főműsoraiból ismétléseket adnak le folyamatosan - pedig a műsorújságban az áll, hogy vadonatúj részeket láthatnak a nézők.

A Szerencsekerékkel most már hónapok óta azt csinálják, hogy beígérik az embereknek az új adásokat, aztán egyszer csak gondolnak egyet, és elkezdenek régi adásokat berakni főműsoridőbe. Június 3-án a 6. évaddal folytatódott már Kasza Tibi műsora, a nézők pedig örültek, hiszen a Zsákbamacska mostanra teljes érdektelenségbe torkollott és bedőlt a nézettsége, végre megint visszajött valami a képernyőre, amit nézni és élvezni is lehet - gondolták ezt sokan; csak éppen azzal nem számoltak, hogy a TV2 megint át fogja verni őket.

Valóságos tévébotrány tört ki a legújabb húzásuk miatt, ugyanis csupán egyetlen egy hétig adtak új adásokat a Szerencsekerékből, június 10-én pedig már ismétlést volt kénytelen nézni, aki a TV2-re kapcsolt. Eddig is csinált ilyeneket a TV2, hogy beraktak egy-két részt a 3. vagy a 4. évadból, de olyanra eddig soha nem volt példa, hogy több mint egy hétig régi adásokat adtak volna - márpedig a csatorna már 2. hete ismétléseket ad Kasza Tibiékből.

A pofátlanságukat csak tetézi az, hogy az első évadot kezdték el újravetíteni a legelejétől - azt az első évadot, ami három évvel ezelőtt, 2021-ben indult el a TV2-n. Június 10-én ugyanis azt az adást voltak kénytelen újrázni az emberek, amiben Pápai Joci forgatta a szerencsekereket, ezt követően újra láthattuk Király Viktor, Köllő Babett, Lékai-Kiss Ramóna, Pumped Gabo, legutóbb pedig Gáspár Zsolti játékát.

A nézőket eleinte nem zavarta annyira a dolog, hiszen azt hitték, most is csak egy-két ismétlést adnak le, hogy jobban beosszák az új adásokat, ám ahogy egyre több 1. évados ismétlés került képernyőre, annál jobban fogyatkozott a türelem. Most pedig már valóságos panaszcunami árasztotta el a csatornát, az emberek vehemens szavakkal estek neki a TV2-nek a pofátlan húzásuk miatt.

„Azt ígérték, hogy új évad lesz, de ezek ismétlések”

„Jó lenne már nem ismétlések lennének! Ez már nem műsor!”

„Ez is már volt ismétlés miért nem adják az új részeket szégyen”

„Ez amit adnak most esténként az mind ismétlés mint ez is szégyen miért kell mindig százszor mindent ismételni az új részeket kellene adni”

- írták a csalódott nézők.

Igaz, most beindult a nyári időszak a televízióknál is, de a TV2 most megint magának kereste a bajt ezzel. Ők azt ígérték, hogy június 3-tól vadonatúj részek lesznek a Szerencsekerékből, amit be is tartottak, de csak egy hétig, utána pedig egyetlen szó nélkül ismétléseket tűztek műsorra. A nézők tehát joggal érzik átverve magukat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás