promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Senki se nézte a TV2 lesajnált műsorát, mégis kap egy sokadik esélyt, új időpontban látható
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Új részekkel, új időpontban próbálkozik a Zsákbamacska, a TV2 úgy tűnik, még nem mondott le teljesen a vetélkedőről. 

Váratlanul, de gyalázatosan nagyot bukott a TV2 vetélkedője, a Zsákbamacska. A műsor második évada már az első adás után leszerepelt, sokak szerint azért, mert az eredeti műsorvezetőpáros, Majka és Pápai Joci helyett új arcokkal próbálkozott a csatorna, ami nem aratott osztatlan sikert a nézők körében. Az idei évadban két új páros vezeti a vetélkedőt heti váltásban. Egyik héten Marics Peti és Pető Brúnó látható, míg a másikon Szente Vajk és T. Danny. 

A legjobb megoldásnak azt látták a programkészítők, ha a Zsákbamacskát a késő esti műsorsávba száműzik

A héten már a koránfekvőket is elveszítehette a vetélkedő, a megszokott kezdéshez képest két órával később, 21:55-től kezdődött a műsor és nagyjából éjfélkor ért véget. Helyére pedig visszatért egy vadonatúj évaddal, a régi kedvenc: a Szerencsekerék Kasza Tibivel és Sydney van den Bosch-sal.

Időközben felröppent az a hír is, hogy a TV2 a már előre felvett részeket sem adja le, helyette a régi adások ismétlései kerülnek képernyőre, de a még megmaradt nézők örülhetnek, mert nem ez történik. A jövő heti, 14-18. epizódok ugyanis nem ismétlések lesznek, hanem vadonatúj adások, vadonatúj időpontban.

 

A műsor vetítésének időpontja tehát újra megváltozik (néző legyen a kanapéján, aki ezt tudja követni). A Kasza Tibor műsorvezetésével készült vetélkedő bruttó adásideje 25 perccel rövidebb lesz, ezért a produkciót követő Zsákbamacska új részei hamarabb lesznek láthatóak: 21:30-tól.

A változás miatt a Doktor Balaton újravetítése is korábbi időpontba kerül. A dramedy sorozat így éjfél helyett, 23:30-kor fog indulni a csatornán. A műsorváltozás a szombati és a vasárnapi napokat nem érinti.

A Zsákbamacska sikertelensége nem a játékosokon múlt

A műsor számos VIP-vendéget szerepeltetett a második évadban, láthattuk például Oszvald Marikát, Bay Évát, Baby Gabit, Kökény Attilát, Bódi Csabit, Sipos Tomit, Hargitai Beát, Széphalmi Juliskát és Szabó Ádámot, de nagyot alakított a friss-szingli Kárpáti Rebeka is, aki köldökszósznak öltözött a játékban.

A nézők inkább a műsorvezetők stílusát kifogásolták, amit kommentekben fejeztek ki már az első adás utáni percekben:

„Óóó, hogy mennyire ócska a már amúgy is senki peti, és vele az lett a műsor is!”

„A színvonal ismét megvan, minden idiótát beállítanak műsort vezetni, nem csodálom, hogy nem nézi senki már a műsorukat”

„5 perc után átkapcsoltam az RTL- re. Elég volt ennyi a 2 nyálgépből!”

Hogy 3. évad lesz-e a Zsákbamacskából, erősen kérdéses, de ha a csatorna eddigi műsorpolitikáját vesszük alapul, akkor egyáltalán nincs kizárva.

Forrás: SorozatWiki

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás