promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marics Peti gyereket akart Tóth Anditól, egyértelműen kimondta a Zsákbamacska szépfiúja, most újra itt az esély?
Borítókép:  TV2 Play - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Zsákbamacska szívtiprója komolyabban tervezett mint gondoltuk?

Az egész országot megdöbbentette a hír, amikor kiderült, hogy Marics Peti és Tóth Andi hivatalosan is egy párt alkotnak. A kamerák előtt alakult a szerelmük, amikor hivatalosan is felvállalták a kapcsolatot: szinte Krausz Gáborhoz és Mikes Annához hasonló életutat járt be a két fiatal. Sajnos azonban (a mai napig tisztázatlan okok miatt) nekik végül elváltak útjaik és úgy tűnik, hogy azóta sem ápolnak egymással jó viszonyt. Ezért is olyan meglepő két nem olyan régen kijött hír, amely arra enged következtetni, hogy egyrészt kapcsolatuk sokkal mélyebb volt, mint amilyennek azt az emberek gondolják, másrészt, hogy van némi esély a békülésre.

Marics Peti igazi aranyifjú, akiért megőrülnek a lányok, így nem adja könnyen azt a titulust, hogy valakit a barátnőjének nevezzen. Tóth Andi volt az első, akit nyilvánosan felvállalt és bár azóta több, igazán csinos hölggyel is kapcsolatba hozták, nagyon úgy tűnik, hogy egyik hír sem volt igaz.

Először Kovács Gyopárral boronálták össze, ám egyik tag sem erősítette meg a híreket, az utóbbi időben pedig már ara utaló nyomok sincsenek, hogy ők ketten bármilyen viszonyban lennének egymással. Nem kellett azonban sok idő, hogy egy újabb dívát szemeljenek ki Peti mellé a rajongók: ő volt a Dancing with the Stars-beli partnere, Stana Alexandra. A műsor alatt a fekete szépség még kapcsolatban volt Meggyes Dáviddal, azonban nem sokkal a show után bejelentették, hogy kapcsolatuk válságba került, majd különköltöztek, aztán nagyon úgy tűnt, hogy Dávid már tovább is lépett, így a rajongók is abban reménykedtek, hogy Alexandra és Peti felvállalják a szerelmüket. Ám ez nem így lett, így ez a viszony is megmaradt a kitaláció szintjén.

Nem olyan régen pedig Marics Peti elmondta mi kell ahhoz, hogy egy nőt a barátnőjének nevezzen és ország világ előtt felvállalja (erről a K-OSZ PODCAST-ben beszélt):

„Én akkor szeretek kapcsolatban lenni, ha belelátom az adott nőbe, hogy lehetne a gyerekeim anyja.”

Ezek alapján nagyon úgy tűnik, hogy bármi is történt végül Tóth Andi és Marics Peti között, el tudták volna képzelni a közös családalapítást. Persze lehet, hogy Peti az elmúlt egy évben komolyodott meg ennyire, mindenesetre egy ilyen komoly kijelentés és elhatározás nem néhány hónap alatt szokott beérni, így a gyerekvállalás már régebb óta Marics Peti tervei között lehet.

Azonban a TV2 egy hivatalos közleménye ismét felkavarta az indulatokat: kiderült, hogy a Sztárban sztár Allstar új évaddal jelentkezik és az énekes-zenés szakma legnívósabb képviselői fogják benne megmérettetni magukat. Összesen 167 rész készült el az adásból és bár Fischer Gábor nem konkretizálta a szereplők névsorát, erős tippek születtek arra vonatkozóan, hogy az évadok legsikeresebbjei mérik össze a tudásukat. Így könnyedén megeshet, hogy Marics Peti és Tóth Andi, akik mindketten remek teljesítményt nyújtottak és még döntősök is voltak, ismét egy színpadon állhatnak. Ez persze azt jelentené, hogy hétről hétre több alkalommal találkozniuk kellene, amire korántsem biztos, hogy felkészültek, de ha mégis, akkor óriási érdeklődéssel figyelnék őket a nézők, hogy látnak-e közöttük valamilyen finom, apró, titkos gesztust, bármit amiből rájöhetnének mi is van közöttük pontosan.

Andi azonban az utóbbi időben kerüli a nyilvánosságot és tudatosan tartja távol magát a balhéktól, így könnyedén megeshet, hogy csípőből visszautasítana egy ilyen felkérést.

Mindenesetre reménykedni szabad, így néztek ki, amikor még minden rendben volt közöttük és a műsor forgatásáról árultak el kulisszatitkokat:

Az biztos, hogy a ValMar szépfiúját hamarosan egy új műsorban, a Zsákbamacskában már mindenképp láthatjuk.

Forrás: borsonline.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás