promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Minden szem Tóth Andi domborodó melleire szegeződött a rangos gálán, a fotósok megörökítették az énekesnő villantását
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi mellei szinte kiestek a ruhájából, annyira fel voltak nyomva.

Sor került a GLAMOUR Women of the Year gálára, ahol több kategóriában is díjazták a legsikeresebb hölgyeket. Az év énekesnője díjat például Tóth Vera kapta, Az év vállalkozója Ördög Nóra lett a Nekem a Balaton, illetve a Nora Beauty miatt, Az év közösségi média-kategóriában Gelencsér Tímea kapott elismerést, Az év színésznőjének pedig Dobos Evelint választották - hogy csak az ismertebb díjazottakat említsük.

A GLAMOUR Women of the Year díjátadójára számos híresség meghívást kapott, köztük G.w.M és Kulcsár Edina, Lékai-Kiss Ramóna, aki sok-sok év után újra rövid hajjal mutatkozott, illetve Tóth Andi, akinek domborodó mellei elvonta a központi figyelmet.

Az énekesnő, mintha egy Addams Family-témájú partiról érkezett volna a rangos gálára, a fekete egyberuha, a sötét tónusú smink, és a kócos hajviselet tényleg azt a benyomást kelti, mintha Tóth Andit teljesen magával ragadta volna a Wednesday-sorozat hangulata, vagy beszippantotta volna Tim Burton egyedi világa.

Az énekesnő a közösségi oldalára is kirakott néhány képet arról, hogyan jelent meg a GLAMOUR eseményén, alatta pedig bár sok dicséretet kapott, de azért volt, aki közölte vele, hogy ez a ruha nem volt most a legjobb választás.

„Csak azért írom ide, mert szerintem más nem fogja, ez a ruha előnytelen a melleidnek szerintem”

„Inkább az a bakancs fura egy ilyen eseményre. De amúgy nagyon szép lány”

„Kicsit rosszul viseli azt a ruhát na meg a melltartót is! Istenem de gáz!”

„Lassan Cintia Diktátor szintre jut...”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás