promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi még az életben nem volt ennyire bevállalós: melltartó nélkül pózolt az aranytorkú énekesnő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Átlátszó felsője alá nem húzott melltartót, a látvány csodálatos.

Minden bizonnyal Magyarország egyik legmegosztóbb celebe Tóth Andi: egyéni, bevállalós, őszinte és szókimondó stílusával sikerült elérnie, hogy mindenkinek legyen róla véleménye. Lehet imádni, lehet utálni, de az biztos, hogy senki nem közömbös iránta. Bár a mondanivalója sokakat megbotránkoztat, egy valamiben vélhetően teljes az egyetértés a magyarok között: a hangja olyan kiemelkedő, amilyen 100 évente egyszer ha előfordul. Nincs dal, ami ne állna neki jól, ahogy olyan sincs, amit ne tudna tökéletesen elénekelni. Az utóbbi időben mégis visszavonult, a Tina Turner emlékkoncerten sem lép majd fel. Mind mondja szétcincálta a média és más dolgokra koncentrál most, például teljes gőzerővel dolgozik saját ruhamárkáján, a Backoff nevet viselő márkán. Igazi szerelemprojekt ez neki, nagyon a szívén viseli üzlete sorsát. Egyébként hordható, kényelmes, jó minőségű darabokat árul, így ha vásárláson gondolkoznál, akkor nem kell hezitálnod.

A dögös énekesnőnek a ruhamárkáján kívül más szerelme is van: kutyája Bailey nagyon fontos szerepet tölt be az életében. Bár a rotweiller harci kutya hírében áll, szegény fajtának sokkal rosszabb a híre, mint amilyen nehéz valójában a jellemük. Nagy termete és erős izomzata miatt valóban képes lenne támadásra, azonban egy erős kezű gazdával, megfelelő oktatással, szigorral és szeretettel igazi családi kutya nevelhető belőle, aki tele van szeretettel és a légynek sem tudna ártani.

Andi sokat posztol házi kedvencéről, akinek igen kiváló dolga van: prémium minőségű táppal eteti, sokat sétálnak és a közös képeikről süt az, hogy mennyire összhangban vannak egymással. Minden kutyusnak ilyen gazdi kellene.

Andi külseje az elmúlt években óriási változáson ment keresztül és sok rosszindulatú kommentet kap. Bár szerintem az egyik legszebb nő, akinek jól áll a party smink, de a természetesség is, mégis sokan belekötnek. Legújabban például fogyása miatt veszik elő és adnak neki kéretlen életmódtanácsokat: mit csináljon, mit ne, túl sovány, nem szép. Andi sosem titkolta, hogy nagyon figyel a tudatos táplálkozásra és az edzés fontos része az életének. Nem igazán a csajos sportokat részesíti előnyben, az edzésről megosztott videóin látszik, hogy a kemény munka híve ebben is, nem csoda, hogy látványos a változás.

A mostani képen is szuper csinos a művésznő, egy áttetsző felsőt vett fel, ami csodásan kiadja a domborulatait. Ezt ide kattintva tekintheted meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás