promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi nem titkolja tovább: valójában ezért vonult vissza - saját példáján keresztül kellett megtanulnia a kemény leckéket
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi betöltötte a 25-öt, és igazi nővé érett, ezzel kapcsolatban volt is pár értékes gondolata a visszavonult énekesnőnek.

 

Tóth Andi tavaly jelentette be, hogy visszavonul az énekléstől, amit rengeteg rajongó szomorúan fogadott, hiszen az aranytorkú énekesnő nem csak az egyik legnépszerűbb, hanem az egyik legjobb előadó is. Tóth Andi azonban megelégelte a popdívasággal járó nehézségeket, folytonos áskálódásokat, konfliktusokat, a bulvármédia nyomását és úgy döntött, végleg leteszi a lantot.

A rajongók persze azóta sem hiszik el, hogy ennyi volt Tóth Andiból, és mostantól be kell érjék a régi dalokkal, főleg, hogy Andi még nagyon fiatal a visszavonuláshoz, épp most töltötte csak be a 25-öt. Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy nagyon korán, még 15 évesen csöppent bele a showbusiness világába.

Néha mégis olyan, mintha Tóth Andi azért nem tűnt volna el teljesen, mivel a embereket továbbra is rendkívül érdekli minden, ami vele történik. Az énekléssel jóllehet felhagyott, de ez nem jelenti azt, hogy időről időre ne vállalna fellépéseket. Tavaly az ősz folyamán láthattuk táncolni a Dancing with the Stars stúdiójában, ahol Tóth Gabival is volt egy-két emlékezetes szóváltásuk, és elképesztőt énekelt a Tina Turner emlékkoncerten is, amit itt meg is tudtok nézni:

Tóth Andi nemrég Refreshernek adott interjút, amiben rengeteg dologra kitért, többek között arra, hogy milyen extra nehézségek nehezednek a nőkre a szórakoztató iparban, és milyen megkülönböztetett bánásmód éri őket - nem pozitív értelemben. Sok az elvárás, és a nők sokszor olyan embereknek kell megfeleljenek, akiknek nem is akarnak megfelelni.

Ezért is döntött úgy, hogy inkább hátat fordít a szinpadnak. Andi korábban a Glamour újságírójának is adott interjút, akkor a következőket üzente a nőknek:

„A nők nagyon kritikusak. Ebben az egy dologban példát vehetnénk a férfiakról: ők egyszerűen imádják magukat – ez egy csodás tulajdonság. Mi nem, mi nagyon kritikusak vagyunk magunkkal, de valahol ez jó is, mert legalább arra ösztönöz minket, hogy jobbak legyünk, haladjuk és minél többet hozzunk ki magunkból. Valahol nyilván az is benne van, hogy a nők elég nagy százaléka ezt arra használja fel, hogy másokat lehúzzon – ezt nem szabad. Csajok, nekünk össze kell tartanunk!”

Az énekesnő azonban nem csak a nőket, hanem a Z generációnak is üzent, azt mondta járjanak terápiára. A következő generációnak még nehezebb lesz, mivel visszük a szüleink traumáit, és a mentális épsége egyre több fiatalnak hajszálon függ, túl sok a játszma, túl sok a káosz, az emberek egyre furcsábban működnek, fontos lenne az elmélyült önismeret, amihez Tóth Andi szerint a terápia az egyik legjobb módszer. Mi is csak osztani tudjuk a tanácsát, nem kell megvárni, amíg valami igazán nagy baj történik az életünkben, minél korábban vág bele valaki, annál jobb.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás