promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi csípőcsontja szinte szétszakítja a bugyiját, őrületes pózban csábít az énekesnő
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megosztja az internetet, de szerintünk gyönyörű: mindene kivillant az énekesnőnek és őrjítő.

Tóth Andi és Tóth Gabi hiába névrokonok, mostanában nem éppen a legendás barátságuk miatt kerültek a híroldalak címlapjára. A két énekesnő még a TV2-n futó Sztárban Sztár! című műsorban különbözött össze, bár ellentétük régebbre nyúlik ennél.

Már 2021-ben volt egy Facebook-csoport, ahol hírességek egymásnak szóltak be vagy gúnyolták ki egymást, és Andi és Gabi már itt összekülönbözött egy reklám poszt miatt.

A Sztárban sztárban pedig most különösen pikáns helyzet állt elő, ugyanis Andi fellépőként, míg Gabi zsűriként vett részt a showban - Tóth Andi Karapancsev Kristóffal énekelt duettet, miután fellépet a Dancing with the Starsban, amit Tóth Gabi ex-férje, Krausz Gábor nyert meg Mikes Anna oldalán.

Gabi azt mondta Andinak a Kristóffal közös produkciójuk után, hogy Andi ne vonulgasson, maximum a színpadra vonulgasson, mert hogy szerinte Tóth Andinak bizony a színpadon van a helye - Tóth Andi ugyanis egy ideje nem hivatkozik magára énekesnőként, állítsa szerint már inkább az üzleti érdekeltségeire, például a saját ruhamárkájára fordítja energiáját, de ha felkérek, továbbra is szívesen vállal olyan rövidebb szerepléseket, amiben megmutathatja művészi vénáját és énekesnői tehetségét.

Abban, hogy Andi színpadon vagy színpadon kívül rendkívül esztétikus látványt nyújt, maximálisan egyet kell értsünk Tóth Gabival. Megkockáztatnánk, hogy Tóth Andi jelenleg az egyik legcsinosabb híres magyar nő - és a művésznő-üzletasszony hibátlan alakját bizony nem a szél hordta össze, hanem bizony jól dokumentált, kőkemény, céltudatos munka eredménye.

A követői nem kímélik, ilyen követőket senkinek sem kívánnánk, folyamatosan becsmérelik alakját, holott a kinézete egyedül az ekenőre tartozik. Hogy ez egy életmód, fogyókúra, edzés, vagy a stressz eredménye, ahhoz senkinek semmi köze.

Andi nem csak hogy nagyon csinos, de öltözködni is nagyon ízlésesen tud, rendkívüli érzékkel ötvözi az elegánst a szexivel - mi pedig nagyon reméljük, hogy a jövőben még több ilyen és ehhez hasonló tartalmat láthatunk tőle:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás