promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nótár Mary olyan bombatestet villantott bikiniben, hogy az egészen biztosan felforrósítja a hangulatot még az Antarktiszon is
Borítókép:  YouTube/Nótár Mary Official
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bármit hozzáfűznénk, csak rontanánk rajta, inkább csak nézzük.

Nótár Mary hazánk egyik legkedveltebb előadója - azt gondolhatnánk, hogy ilyen névvel a mulatós műfajban biztosan művésznéven dolgozik, de nem. Bár a "Mary" valóban előadói név, a Nótár tényleg a vezetékneve, eredeti neve Nótár Mária.

Mary nem túl meglepő módon muzsikus családból származik: nagypapája még prímás volt (zenekarvezető hegedűvel), édesapja már a kor megváltozott igényeihez igazodva billentyűs és gitáros, míg ő maga énekes lett.

Veszprémben született, de élete nagy részét Taktaharkányban és Miskolcon töltötte, és már gyerekkorától kezdve énekelt, fel is lépett édesapjával. Szólókarrierje egy tehetségkutató megnyerése után indult, 2002-ben lépett a közönség elé önálló művészként.

2007-ben Zámbó Jimmy-díjat kapott, és a következő évben Bódi Gusztiék kiadójától egy másik ügynökséghez szerződött, ahol már olyan "mainstream"-ebb előadókkal is elkezdett dolgozni, mint például LL Junior.

Mary karrierje ezután töretlenül ívelt felfelé, és immár nem csak a mulatós és a hagyományos cigányzene, hanem a kortárt populáris zene keretei között is kipróbálta magát, bár saját gyökerei mindig is érezhetők voltak a dalaiban.

A kereskedelmi televízióban való szerepléssel pedig már végképp nem tudott elbújni az országos hírnév elől: a TV2-n sugárzott Sztárban Sztár című műsorban 3. helyezést ért el, illetve szintén a TV2-n a Nagy Duett című műsorban Fekete László-val 4. helyen végzett.

Ahogy az a fentiek is bizonyítják, Mary-nek bizony a kisujjában van a szakma: kristálytisztán, erősen énekel élőben is, fellépésein igazi zenészek kísérik, kiválóan táncol, és a színpadra választott ruhái profizmusáról tanúskodnak.

Nem lennék Promotions.hu, ha figyelmen kívül hagynánk azt, hogy Mary elképesztően gyönyörű is: az alábbi fürdőruhás képén olyan bomba alakot villant, hogy akár azt is gondolhatnánk, hogy fitneszedző, ha nem tudnánk, hogy mivel foglalkozik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás