promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A románok Tóth Gabija, Inna falatnyi bugyiban, melltartó nélkül közzétett fényképétől még egy Dacia is egyből beindulna
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Budapesttől Bukarestig létrejött a konszenzus, ellenségeskedés helyett inkább szeressük egymást.

Be kell lássuk, hogy nemzetközi popsztárok tekintetében keleti szomszédaink jobban állnak, mint mi: Azahriah még nem világhírű, ellenben Románia már több világsztárt is adott a világnak, köztük az ország legnépszerűbb énekesnőjét, Innát is.

INNA, eredeti nevén Elena Alexandra Apostoleanu, román énekesnő és dalszerző, aki 1986. október 16-án született Mangaliában, Romániában. Az elektronikus és dance zene világában vált ismertté, és az egyik legismertebb román énekesnővé vált az elmúlt években.

INNA pályafutása 2008-ban indult el igazán, amikor az "Hot" című debütáló kislemezét kiadta, ami hatalmas sikert aratott világszerte. Ez a dal felkapta a figyelmet a nemzetközi zenei színtéren, és INNA azonnal a popzene egyik jelentős alakjává vált.

Az évek során INNA több slágert is jegyez, köztük olyanokat, mint a "Sun is Up", "Amazing", "Deja Vu" és "Cola Song". Ezek a dalok rendkívül népszerűek lettek szerte a világon, különösen az elektronikus zene rajongói körében. INNA stílusa és hangja egyedülálló, ami hozzájárul az egyre növekvő rajongótáborához. A hangja friss, lendületes és érzéki, ami tökéletesen illeszkedik a modern pop és dance zenei stílusokhoz.

Emellett INNA kiemelkedő tehetsége a dalszerzésben is megmutatkozik. Sok dalát ő maga írja vagy közreműködik a dalszövegek létrehozásában, ami tovább erősíti az őszinte és autentikus kapcsolatát a rajongóival.

INNA nemcsak a zenei világban, hanem divatszakemberként is sikeres. Stílusa és megjelenése inspirációt nyújt számos követőjének, és rendszeresen megjelenik divatkiállításokon és eseményeken.

Összességében INNA pályafutása során sikeresen ötvözi tehetségét, egyedi hangját és stílusát, hogy kirobbanó sikert érjen el a zeneiparban. A román énekesnő továbbra is az egyik vezető szereplője a nemzetközi pop és dance zenei színtérnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás