promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Rém rendes család kapatos Kelly-je brutál melleket tett a kirakatba, a szőke szépség bimbói kikarcolják a kijelződet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így nézett ki Christina Applegate fénykorában, a gyilkos betegség előtt.

Christina Applegate amerikai színésznőt leginkább az 1987 és 1997 között futott "Married... with Children" című tévésorozatban ismerte meg a világ - nálunk A rém rendes család néven futott. Applegate karrierje azonban messze túlnyúlik ezen a sorozaton. Számos film- és televíziós szerepben játszott, és széles körben elismerték tehetségét és sokoldalúságát.

Applegate 1971-ben született Hollywoodban, Kaliforniában. Színészként fiatalon debütált, és hamarosan a szórakoztató ipar kiemelkedő alakjává vált. Az egyik korai jelentős szerepe az "Egy csodálatos nap" című filmben volt, amelyben a fiatal lányt játszotta, aki egy nagy kalandba keveredett egy bébivel.

Legjelentősebb sikereit a "Married... with Children" sorozatban érte el, ahol Kelly Bundy karakterét alakította, egy szórakoztató, ám kissé naiv és felszínes tinédzsert. A sorozat hatalmas siker lett, és hosszú éveken át futott.

Applegate nemcsak a tévében, hanem a mozikban is sikeres volt. Szerepelt olyan filmekben, mint a "Don't Tell Mom the Babysitter's Dead" és a "The Sweetest Thing". Későbbi munkái közé tartozik például a "Bad Moms" és annak folytatása, ahol anyaként játszott, illetve a "Dead to Me" című sorozat, amelyben egy sötét komédiában mutatta meg tehetségét.

Applegate színészi munkáját számos díj és jelölés is elismeri, beleértve az Emmy-díjra való jelölést is. Azonban nemcsak színésznőként, hanem emberként is elismerték. Nyíltan beszélt a mellrák elleni küzdelméről és az emlőmegtartó műtétjéről, amelyet a betegség miatt végrehajtott.

Összességében Christina Applegate egy olyan színésznő, aki sokoldalúságával, humorával és elkötelezettségével maradandót alkotott a szórakoztató iparban. Karrierje és személyisége egyaránt példaképként szolgálhat a színésznők és a közönség számára egyaránt.

Nekünk a kedvencünk ebben a szerepben volt a művésznő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás