promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A csodatestű Dua Lipa lehúzta a nadrágját a kamerák előtt, és bugyi bizony nem volt rajta, egészen másfajta alsóneműt rejtett a helyzet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztően forró videóval jelentkezett az énekesnő.

A 26 éves Dua Lipa korunk egyik dívája, akiért a világon százmilliók rajonganak. A kiváló énekesnő többek között olyan világslágereket énekelt el, mint a Love Again vagy éppen a New Rules. Utóbbi például már közel 3 milliárdos megtekintésnél jár a Youtube-on. Az énekesnő produkciói pedig mindig elképesztő szexire sikerülnek, a videómegosztókon szinte Dunát lehetne rekeszteni azokból a felvételekből, amelyeken megcsodálhatjuk az énekesnő szexi ruháit.

2022 márciusában például a Madison Square Garden-ben adott gigantikus koncertet a gyönyörű Dua Lipa, az átlátszóságra hajazó, testhez simuló dressz pedig igazán forró látványt nyújtott a nézőtérről is. Dua Lipa koncerjei elképesztő showelemekkel tarkítottak, miközben az énekesnő olyan ruhákban jön elő a dalokhoz, hogy attól a férfiaknak háromszor is leesik az álluk:

Dua Lipa egy igazi trenddiktátor, az általa viselt ruhák rövid időn belül az egyes online webshopok legjobban pörgő árucikkeivé válnak, cikkek százai szólnak akár egy-egy felsőjéről vagy éppen cipőjéről. És akkor a fürdőruhákról még nem is beszéltünk.

A gazellatestű énekesnő az Instagram-oldalán is bevállalós fotókat posztol sokszor. Legutóbb például azzal ejtette ámulatba a rajongóit, hogy a lehúzott nadrágja alatt megmutatta, hogy fehérnemű helyett most éppen milyen, elképesztően szexi fürdőruhát vett a szettje alá.

Pár nappal ezelőtt pedig egy még forróbb szettben lepet meg mindenkit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás