promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Melltartó nélkül, ráadásul szétnyitott felsőben videózták tiniálmaink punkrockhercegnőjét, Avril Lavignet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nap legforróbb videója.

Avril Lavigne majd kicsattan a boldogságtól, az énekesnő, a punkrock hercegnője, akit Magyarországon talán leginkább a Girlfriend című slágere után ismernek, amely még ma is megkerülhetetlen darabja bármelyik olyan partinak, amelyben olyan emberek vesznek részt, akik a 2000-es évek elején voltak tinik vagy serdülők. A dal persze így már kicsit a retro kategóriába megy, ennek ellenére ma is nagyon pörgős, a hangzása pedig modern. 

Mintha nem is telt volna el közel 20 év. Ám közben mégiscsak eltelt 20 év.

Avril Lavigne-on viszont meg sem látszanak az eltelt évtizedek, sőt, az énekesnő nemrég ismét igent mondott egy udvarlójának, aki ugyanúgy a zenei szcénából jön. Avril munkássága pedig nagyon úgy fest, hogy reneszánszát éli most 2022-ben.

Nemrég jelent meg új albuma, amely a Love Sux, szinte lefordíthatatlan, de mégis nagyon hatásos címre hallgat, a számok pedig természetesen a szerelem és a szakítás témáját járják körbe úja és újra, természetesen Avril stílusában. Pörgősen, dallamosan, határozattan és meglehetősen fülbemászóan. A kanadai énekesnő pedig nemrégiben a számokról úgy nyilatkozott, hogy habár azok erősen a szakításról szólnak, a végkicsengésük mégis pozitív, azért szólnak, hogy erőt merítsünk belőlük,

hogy legyen újra önbizalmunk.

Avril legutóbb a Juno Awards-on jelent meg elképesztően forró öltözékben, a megjelenéséről pedig rengeteg videó van a Youtube-on:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás