promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett családja hamarosan darabokra hullik: a színésznő tényként beszélt a biztosan beálló változásról
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Köllő Babett nem titkolja tovább, hamarosan óriási változás áll be a család állapotában.

Senki nem gondolta volna a tévé képernyői előtt ülve a Feleségek luxuskivitelben első részénél, hogy lesz egy hölgy, aki toronymagasan kiemelkedik majd karrierépítésben a többiek között. A mai napig emlékszem, amikor láttam az első részt és a lányok bemutatkoztak: ki mit vár az élettől, mit szeretne, mi hajtja, motiválja. Mindenki elmondta a szokásos dolgokat, ami ilyenkor kell, amikor is Köllő Babetthez értünk, aki a szokottnál sokkal őszintébben állt hozzá ehhez a kérdéshez: ismertséget és televíziós szerepeket szeretett volna.

Alapvetően elsőre is egy rettenetesen szimpatikus figurát sikerült adnia: persze nem ment a szomszédba egy kis matériakeverésért, de már akkor látszott, hogy teljesen tisztában van magával, az életével, erényeivel, gyengeségeivel, emiatt is lehet az, hogy sikerült neki az akkor még csak álomként kitűzött cél: egy egész ország megismerhette őt a luxusfeleség titulus nélkül is.

Egyre többször tűnt fel a televízióban és bár korábban is vállalt kisebb filmszerepeket, egyre inkább meghatározó eleme lett a médiának. Aztán végül a vágya beteljesült: a Sztárban sztár zsűritagjaként igazi A-listás celebbé nőtte ki magát Tóth Gabi, Pápai Joci és Majka oldalán, ezzel együtt biztos helye lett a szórakoztatóiparban is. Amellett, hogy személyisége és intelligenciája abszolút alkalmassá tette erre a szerepre, más valami miatt is megkedvelték a nézők: boldog, botrányoktól mentes családi életet él, aminek a meghittségét azonban nem hajlandó kiárusítani, semmiért cserében. Így sokan találgatták, hogy együtt van-e még a férjével (igen) és van-e bármilyen probléma az egyetlen kislányával, aki a Luxusfeleségek forgatása alatt még szinte kis totyogós volt (nincs).

Emiatt két dolog is meglepetést okozott abban, hogy Babett most nagyon nyíltan beszélt a családi életéről és az elkövetkező időkben bekövetkező hatalmas változásokról:

Köllő Babett és Andris lánya, Milla már 14 éves, azonban nagyon komoly elképzelései vannak a jövőjét illetően. Érettségi után egy amerikai üzleti egyetemen szeretne tanulni, azután pedig lediplomázni. Ehhez pedig minden lehetősége adott: Babett édesanyja és öccse Merse már évek óta az Egyesült Államokban élnek, ők vigyáznának Babett kislányára. Mint mondja, teljes nyugalommal bízná rájuk ezt a feladatot. A kislány így is remek viszonyt ápol velük, azonban a távolság miat ritkán találkoznak, főleg interneten történik a kapcsolattartás. Bár egy szülőnek mindig fáj elengednie a gyermekét, Babet természetesnek veszi azt, hogy ilyen formán elkerülhetetlen egy család "széthullása".

Merse a Kőzgazdag fiatalokban is feltűnt egy rövid beugró erejéig, az egyik szereplőnek ő segített volna egy Los Angeles-ben található ingatlan megvásárlásában, ugyanis ez a foglalkozása, amivel már kiemelkedő életszínvonalra tett szert.

Így néz ki most Köllő Babett és ritkán látott kislánya, aki minden eséllyel a nagykorúsága betöltése után megkezdi amerikai tanulmányait:

Forrás: Meglepetés magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás