promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett megmutatta jóképű ikertestvérét, de a szülei is kamera elé állak: az álladat fogod keresni a döbbenetes hasonlóságtól
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A luxusfeleség ikertestvére piszkosul jóképű férfi, másik testvére pedig milliomos Amerikában.

Egy egész ország ismerte meg karikacsapásra Köllő Babett nevét, aki a Feleséges luxuskivitelben című erősen vitatott tévéműsorral került a képernyőre. Bár a műsor már önmagában kizárja azt, hogy bármelyik szereplő is szimpatikus legyen, egészen meglepő dolog történt, ugyanis többeknek is sikerült ismertséget szereznie a szerepléssel, de ami még megdöbbentőbb, hogy olyan is akadt, aki szimpatikus lett az embereknek.

Köllő Babett őszintén és céltudatosan érkezett a műsorba: nem titkolt célja volt az, hogy képernyőre kerüljön és foglalkoztassa valamelyik nagy tévécsatorna. Az álma valóra vált, azóta ugyanis az egyik legkeresettebb celeb lett a magyar sztárvilágban, a Sztárban sztár pedig (ami minden évben az egyik legsikeresebb műsor) már adásba sem kerülhetne a művésznő nélkül.

Külön dicséretes, hogy az ismertséget különösebb botrányok nélkül sikerült elérnie: házasságáról nem sokat nyilatkozik, férjével azonban még mindig együtt van, úgy tűnik nem szédítette meg a hirtelen jött ismertség, a luxushoz pedig már hozzászokott, ahogyan azt a műsorból megtudhattuk. Babettet a nézők és a munkatársai is nagyon szeretik, óhatatlanul felmerül hát a kérdés, hogy milyen nevelést kapott, ami miatt ennyire emberi és földhöz ragadt tudott maradni a szórakoztatóiparban is.

Babettnek van egy ikertestvére, akivel kétpetéjű ikrek. A férfi nem ismert ember, így nem is szeret sokat a reflektorfénybe állni, azonban Babett kedvéért néha kivételt tesz, aki büszkén mutatja meg a világnak a közöttük lévő szoros köteléket és hasonlóságot:

Ikertestvére mellett még egy öccse is van, aki édesanyjával költözött Amerikába, ott pedig álomszerű karriert futott be. Ingatlanosként helyezkedett el és kemény kitartó munkával a legjobbak közé dolgozta be magát. Érdekesség egyébként, hogy Babett testvére vendégszerepelt a Kőgazdag fiatalokban, Babett ajánlotta az egyik szereplőnek a testvérét, amikor az az Államokban akart ingatlant venni.

Babett édesanyja is kint él Amerikában, vízumlottóval jutott ki. Babett ritkán mutatja meg egész családját és a távolság miatt nehezen is tudnak rendszeresen találkozni, azonban amikor mégis sikerül, akkor nagy az öröm:

Fotó forrása: meglepetes.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás