promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett vadító ruhája durván szétnyílt: mindenki a műsorvezető mellein csodálkozik most
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Köllő Babett egy rendezvényen vett részt, de a ruhája és a mellei biztosan elvonták a figyelmet. 

Véget ért a Sztárban sztár leszek! műsora, Köllő Babett és a többi mester pedig lekerült a képernyőről. Ráadásul az is kiderült, hogy a következő évadban Pápai Joci és Majka már biztosan nem fognak szerepelni benne, ugyanis mint a napokban kiderült, átszerződtek az RTL-hez. Az még egyelőre kérdéses, hogy melyik műsorban fognak majd feltűnni. Az is lehet, hogy az X-Faktorban lesznek majd mentorok, de az is lehet, hogy a Sztárboxban csapnak majd össze egymással. 

Babett sokszor dögös és elképesztő ruhakölteményekben jelent meg a TV2 hétvégi műsorában, azonban most sem hagyja a rajongóit és követőit szexi tartalom nélkül, közösségi oldalon most egy újabb sokat mutató fotót mutatott magáról. 

Lassan zárom az idei évet. Tegnap este volt az utolsó céges karácsonyi buli, ahol műsorvezető voltam. Most leveszem harci díszeiket és bevonulok a konyhába. Aki keres, ott megtalál

- írta a csinos színésznő és műsorvezető az oldalán szombaton, amelyben megmutatta magát, nem is akárhogyan. 

A megosztott videójában egy csinos fekete ruhában látható, amely csillog-villog, de mégsem ez a legextrémebb dolog rajta. A felső része a ruhájának ugyanis teljességgel ki van vágva, melleit aligha takarja valamilyen textil. Ezenkívül csinos válla és háta is fedetlenül maradt. Ez pedig igencsak tetszett Babett követőinek, főleg a férfi rajongói vannak oda érte teljesen, nem bírják kedves dolgokkal elárasztani őt a ruhája és a villantása kapcsán. 

- Nem tudtam, hogy az angyalok feketében is megjelenhetnek! Meseszép vagy, Boldog Karácsonyt! - kapta a kedves bókot a műsorvezető a bejegyzése alatt. 

- Hú ez a ruha, nagyon jó - dicsérte meg egy másik hozzászóló a műsorvezető észveszejtő szettjét. 

- Bombasztikus és gyönyörű szép ruhában vagy - olvasható egy harmadik kommentben. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás