promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élő adásban példátlan dolog történt a Sztárban sztár leszek! című műsorban, igazán vicces pillanatoknak lehettek tanúi a nézők
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Felhőtlen pillanatok követték egymást a műsor elején a Sztárban sztár leszek!-ben.

Az élő showműsorban csodálatos pillanatok történhetnek, hiszen általában nincsenek megbeszélve előre a dolgok, legalábbis simán megeshet az, hogy abban a pillanatban máshogy történnek a dolgok, más mondatok hangzanak el, mint azt korábban megbeszélték. A váratlan szituációk pedig igazán izgalmas dolgokat eredményezhetnek, és ezeket zsigerből imádjuk, nem véletlen, hogy kedvelik a tévénézők, és nagyon sok műsort készítenek így a mai napig.

A Sztárban sztár leszek! című műsor legújabb részében elképesztően vicces jelenetek játszódtak le, amikor Tilla elkezdte mustrálni a zsűritagok ruháit, öltözködését. A zsúriben amúgy elképesztő ruhakölteményekben ültek a tagok, Tóth Gabi haja most nagyon eltért attól, amit eddig láthattunk tőle, Köllő Babett igazi művészeti csúcsteljesítményt viselt a testén, mintha tekergőző kígyók lettek volna rajta.

Majka és Pápai Joci pedig némileg hasonló ruhát öltött magára, Tilla természetesen nem is bírta ki, hogy ne viccelődjön egy kicsit az öltözékeken.

A visszatérő divatpercekben most Majka és Pápai Joci ruháját gyülekezetvezető öltözékeknek címkézte Tilla, amelyre természetesen azonnal volt reakció a mesterek oldaláról is. Sőt, Pápai joci még a tévédoktor címkét is megkapta a műsorvezetőtől, amelynek hallatán kicsit meglepődött a zsűritag, ki is kerekedtek azonnal a szemei. Persze példátlan ez, hogy az ember ilyen bókot kapjon a műsor elején.

Tilla pedig azonnal meg is kérte a mestert, hogy álljon fel is mutassa meg pontosan, hogy áll rajta ez a ruha.

Tilla szájából ekkor elhangzott a varázsló kifejezés is a ruhára és az öltözékre.

Mi volt a válasz erre? Hát bizony Majka is beszállt a buliba, amire még egy jó adaggal rátett a végén Pápai Joci is, aki példátlan mondatokkal zárta a szettmustrát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás