promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszalépett a Sztárbox versenyzője, az RTL-t váratlanul érte a döntés
Borítókép:  Sajtóklub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Sztárbox versenyzője elmondta, miért lépett vissza.

Vasárnap este jön a Sztrábox utolsó negyeddöntője, amiben ismét hat híresség fog megküzdeni egymással a ringben. Janicsák Veca ellenfele Szabados Ági lesz, aki sokáig az RTL híradósa volt, most pedig a Reggeli egyik műsorvezetőjeként van képernyőn, aztán a Barátok közt és a Keresztanyu egykori sztárja, Józan László csap össze Kállay-Saunders Andrással, Rácz Jenő pedig jóbarátjával, Kabát Petivel kénytelen pofonosztósdiba kezdeni a szorítóban.

A műsorral kapcsolatban nem is olyan fény derült, hogy volt egy versenyző, aki visszalépett. Lakatos Levente, akinek legújabb könyve nemsokára megjelenik, a közösségi oldalán vallotta be, hogy bár eleinte elfogadta az RTL felkérését, másfél hónap edzés után rájött, hogy a Sztárbox valójában nem neki való.

Miután kiderült, hogy szerepelni fog a Farm VIP idei évadjában, az író a közösségi oldalán csinált egy kérdez-felelek napot; az egyik kérdező arra volt kíváncsi, hogy sokat gondolkodott-e, mielőtt elfogadta volna a TV2 felkérését. Lakatos Levente erre reagálva osztotta meg a követőivel, hogy kis híján benne volt a Sztárbox-ban is.

„A beköltözés előtt nem sokkal került képbe a projekt. Előtte egy másik műsorba, a Sztárboxra készültem. Attól aztán 1,5 hónap edzés után visszaléptem, nem éreztem magaménak a sportot”

- mondta az író, aki nemrég Alekosz exével, Varsányi Rékával is készített interjút.


Ezt követően Lakatos egy másik típusú kérdést is kapott, miszerint nem zavarta-e, hogy a TV2-n fut az a műsor, amiben nemsokára láthatják majd a nézők; és minden bizonnyal a saját rajongói is. Ezzel kapcsolatban az író azt válaszolta, hogy semmi sem fekete vagy fehér.

„Ha csak olyan emberekkel kommunikálnék, akikkel mindenben azonos véleményen vagyok, nagyon magányos lennék. És unalmas is lenne az élet. Ez a munkára is igaz. Én egy szórakoztató műsorban szerepelek, ami a TV2-n fut, és aminek kardinális kérdése egymás elfogadása. Senki nem kérte vagy kötelez arra, hogy kibújjak a bőrömből és tartsam magamban a véleményemet. Vagy hogy mondjuk változtassak a podcastem tartalmain. Ha lett volna ilyen elvárás, egészen biztosan nemet mondok. Innentől kezdve elfogadom, hogy másoknak különböző kérdésekben ellentétes a véleménye - hiszen ők is elfogadják, hogy másképpen gondolkozom”

A Farm VIP új évadja hétfőn indul a TV2-n.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás