promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz mindenkit átvert Rékával, végig hazudtak a TV2 kamerái előtt is, de most lebuktak
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alekosz és Réka lebukott, még a TV2 műsorvezetőinek is hazudtak.

Alekosz és Varsányi Réka együtt vágott bele az Ázsia Expressz-be. Mindenki úgy tudta, hogy az egykori villalakó és a kétgyermekes anyuka között szerelem van, aztán Alekosz tisztázta, hogy az ő kapcsolatuk inkább egy nagyon különleges barátság, amibe persze beletartoznak az extrák is. Tehát valahol mégis egy párként indultak neki Mexikónak.

A műsor indulásakor a Mokka meg is hívta őket, hogy egyrészt kicsit promózzák velük az Ázsia Expresszt, másrészt elmondják, hogy milyen hatással volt a műsor a kapcsolatukra. Alekosz és Réka azt nyilatkozta, hogy megerősítette barátságukat a kaland-reality, de most kiderült, hogy végig hazudtak.

Alekosz még a Mokka október 6-i élő adásában azt mondta kamerák előtt, hogy bár félt attól, hogy erre a műsorra rámehet a barátsága Rékával, végül nem így lett.

„Egy ilyenbe belevinni a barátságot, könnyen ugorhat. Nem ugrott”

Később Orosz Barbara megkérdezte Rékától, hogy Alekosz megmutatta-e olyan oldalát az Ázsia Expressz során, ami miatt még jobban bele tudott-e szeretni, vagy ki tudott ábrándulni belőle. Az édesanya nem tagadta, hogy akadtak pillanatok, amikor forrtak benne az indulatok.

„Fortyogtak bennem néha az indulatok, de kellett is ahhoz idő, hogy ezt így magamban helyre tegyem..”

- kezdett bele Réka, majd Alekosz hirtelen átvette a szót:

„Réka nagyon sokat veszekedett velem. Én a Rékát ismertem akkor már egy éve, akkor nem veszekedett velem, sokat dohányzott, veszekedett velem, hogy miért nincsen szerelem”

Orosz Barbara a beszélgetés végén azt mondta, hogy a páros között inkább szerelem van, mint barátság, dehát utólag ki lehet jelenteni, hogy Alekoszék már akkor tudták, amit akár a nézők, akár a Mokka műsorvezetői, hogy az Ázsia Expressz játékosai az interjú közben már nem volt egy pár.


Ugyanis épp a napokban ért oda a műsor, amikor szemtanúi lehettünk Alekosz és Réka szakításának, de nyilván ezt kifelé nem kommunikálhatták sehol sem, hiszen az egy nagyon durva spoiler lett volna a műsor idei évadjával kapcsolatban. Természetesen az Ázsia Expressz teljes forgató stábja és szereplői - beleértve Ördög Nóra műsorvezetőt - tudtak Alekosz és Réka szakításáról, de nekik is oda kellett figyelniük arra, hogy erről semmit se kürtöljenek szét, amíg le nem megy a televízióban.

Alább a Tények Plusz összefoglalóját láthatjátok Alekoszék szakításáról.


Hozzá kell tenni, hogy már a szóban forgó adás előtt megjelent a hír, hogy Alekoszék kapcsolata végleg megromlott, mind Rékával, mind Alekosszal készült egy hosszú, velős beszélgetés a témában.

Az is lehet, hogy a páros egyébként kibékült még Mexikóban, csak azt még nem láttuk a műsorban, és úgy jöttek haza, hogy újra boldogság van közöttük, de Réka most már tényleg megunta, hogy Alekosz nem úgy viszonozza az érzéseit, ahogy azt elvárná. A páros a pénteki adásban esett ki a versenyből.

Hogy melyikük miként vallott a kapcsolatuk megromlásáról, azt meghallgathatjátok a lenti videókban.

Ez a Rékával készült beszélgetés:


Ez pedig az Alekosz-interjú:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás