promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekoszék balhéztak az Ázsia Expressz forgatásán, a TV2 kivágta őket
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alekosz és Réka olyat vitázott az Ázsia Expressz forgatásán, hogy ki kellett vágni őket.

Alekosz és Varsányi Réka most már külön utakon jár. Bár sosem voltak párkapcsolatban - egy nagyon erős, bizalmi alapokon nyugvó barátság volt az övék -, mégis úgy tekintettek rájuk, mint egy szerelmes párra, akik együtt vágtak neki az Ázsia Expressz-nek.

Alekosz a TV2 reggeli műsorában mesélte el, hogy mennyire jót tett a kapcsolatuknak a kaland reality, de a boldog napok nem tartottak sokáig. Már Réka és Alekosz is megszólalt a mikrofon előtt, és elmondták, hogy az ő szemszögükből hogyan élték meg ezt a különleges kapcsolatot, hogy mi vezetett a problémákhoz, és végül mi tette fel az i-re a pontot.

Alekosz és Réka most még együtt látható az Ázsia Expressz-ben, de úgy tűnik, már ott sem volt felhőtlen a viszonyuk. Az egykori villalakó többször is számon kérte a kétgyermekes anyukát, hogy miért nem szolgálja ki őt, egyenesen lustának nevezte őt; pedig Réka az, aki a feladatok során mindig a munka és a cipekedés nagyját végzi, mert Alekosz fél, hogy kárt okoz az izmainak.

A páros között már többször is hallhattunk, láthattunk különféle vitákat, de most olyan balhét csaptak a műsor forgatásán, hogy a TV2 végül bele sem rakta a televíziós válogatásba. Később a csatorna aztán közzétette mégis, mint egy kivágott jelenetet - a TV2 Play-en bárki megnézheti, hogy min vitáztak össze.

A beszélgetésből az látszik, hogy Réka már itt is megelégelte, hogy Alekosz nem mutatja ki a szeretetét, és nem érti, hogy minek van vele, miért nem mondja neki, hogy - ahogy ő fogalmazott - kopjon le.

Alekosz azzal mentegetőzött, hogy ő "nem egy pap vagy plébános, hogy mindenkit egyformán szeretnie kell".

„Én nem is szégyellem bevallani, hogy ezek az állapotok nagyrészt miattam vannak. Én egy nagyon hullámzó típusú ember vagyok, és a Réka tudja ezt. Igaz, hogy olyankor ő is a poklot járja meg, mert én járattatom meg vele, de belelát, érti, és tudja. A legnagyobb igazság az, hogy mindig azt bántjuk, akit a legjobban szeretünk”

- fogalmaz Alekosz a videóban, amiben magát a vitát is végighallgathatjuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás