promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kivágták Alekoszékat az Ázsia Expresszből, nyilvánosságra hozták a felvételt, amit nem adtak le a televízióban
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 közzétette azt a felvételt Alekoszékról, amit ki kellett vágni az Ázsia Expresszből.

Az Ázsia Expressz még mindig igen nagy népszerűségnek örvend a TV2-n, de közel sem teljesített olyan jól, mint A Nagy Ő. Persze Ördög Nóráék még így is kielégítő nézettséggel teljesítenek, de az már a hivatalos adatokból bebizonyosodott, hogy 20 százalékkal kisebb közönségarányt produkál a Felfedezzük Amerikát, mint az előző évad.

Ha összevetjük a vele egy időben futó Nyerő Párossal, akkor azt láthatjuk, hogy a kereskedelmileg kiemelt célcsoportban, a 18-49 éves korosztályban az RTL produkciója sikeresebb, mint a TV2-é; de míg a Nyerő Páros napokon belül véget ér, addig az Ázsia Expresszről egyelőre nem tudni, mikor lesz a finálé.

Az Ázsia Expressz már többször megkapta a nézőktől, hogy az idei évadban igen unalmas játékosok vannak; egyedül Alekoszról szokták mondani, hogy az egyetlen híresség, aki úgymond színt, vagy legalábbis valami show-t tud vinni az egész műsorba, míg a többiek csak úgy mennek és csinálják a dolgukat.

Éppen ezért is furcsa, hogy az adás összevágása során kiszedték azt a részt, amiben Alekosz és Varsányi Réka gyakorlatilag menekülni volt kénytelen az egyik szálláshelyükről, mert mint kiderült, egy tyúkólba akarták őket berakni, ahol még egy fekhely sem volt nekik.

A kivágott jelenetet persze később közzétették a TV2 Play-en; ez azért jó, mert már az Exatlon Hungary-nél bebizonyosodott, hogy a nézők örömmel nézik meg az extra tartalmakat és azokat a jeleneteket, amik kimaradtak a televíziós adásból, szóval most az Ázsia Expressznél is folytatták ezt.


Egy másik ilyen jelenetben Zozo és Brúnó arról beszélgettek, hogy miért jobb választás az anyukák és a nagymamák. Igen furcsa beszédtéma, de a fiatalemberek nagyon jól eldiskuráltak róla.


Egy harmadik kivágott jelenetben Berci és Fanni állatokkal együtt aludtak, de ez nem volt ellenükre; gyakorlatilag egy hamisítatlan állatfarmon találták magukat. Ezek szerint nekik nem volt probléma, hogy állatokkal együtt kellett aludniuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás