promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz hihetetlen dolgokat állít Rékáról, újabb titkok derültek ki az Ázsia Expressz celebszerelmeseiről
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alighogy Varsányi Réka kitálalt a kapcsolatukról, Alekosz is megszólalt a szakításuk ügyében. Áll a bál az Ázsia Expressz versenyzői között, nem gondoltuk volna.

Varsányi Réka tegnap bombát robbantott, mikor egy podcast beszélgetés keretén belül részletesen beszámolt róla, hogy milyen volt Alekosz párjának lenni, és milyen sérelmek érték őt a kapcsolatuk alatt, ami egyébként rengeteg hullámvölgyet és magasságot is magába foglalt. Réka végül úgy érezte, nem tűri tovább a megaláztatásokat, amiket a közismert celeb megenged vele, szakítás lett a kapcsolat vége.

A rajongók közül sokan egyetértésüknek adtak hangot, hiszen a még most is adásban lévő Ázsia Expressz részeiben Alekosz egy ország szeme-láttára sodorja kényelmetlen helyzetbe partnerét, rendesen kiakasztva ezzel a botrányokra éhes nézősereget.

Réka áldozatpózára azonban roppant meglepő választ adott alig egy nappal később Alekosz, aki Ábrahám Róbertnél vendégeskedett. Az egykori valóságshow szereplő valójában elég kedvesen és tisztelettudóan nyilatkozik Rékáról, persze a rá jellemző stílussal, amibe gyakran belekeveredik némi nárcisztikus szájíz.

"A Rékát én nagyon szeretem és mi nagyon jó barátok vagyunk.

Vagy voltunk, már nem tudom."

Ezek szerint az Ázsia Expressz versenyzői az utóbbi időben tényleg nem nagyon beszélnek egymással, és ahelyett hogy inkább személyesen intéznék az ügyeiket, inkább a média segítségével üzennek egymásnak. Ez egyébként nem annyira meglepő, mindketten imádják, sőt néha üldözik a reflektorfényt és a figyelmet. Aztán Alekosz így folytatja:

"De itt mindenki szakításról beszél. De hát nem lehet olyannal szakítani, akivel nem vagy párkapcsolatban vagy szerelmi viszonyban. A Réka lehet hogy szerelmes belém, vagy szerelmes volt, de alapjában véve mi barátok voltunk."

Bizony érdemes tisztázni, hogy ki mit ért párkapcsolat alatt. Alekosz itt elmondja, hogy a szexuális kapcsolat nála nem meríti ki ezt a fogalmat, és hogy ezt ő már a kapcsolatuk legelején lefektette. Nem fogja feleségül venni Rékát, hiába van meg köztük a kémia, ez neki kevés, illetve Réka valójában nem az esete, Tinder match ide vagy oda.

"Ez egy nagyon őszinte, nagyon mély, és totális, teljes bizalomra épülő barátság volt."

Ezek alapján egyébként könnyen úgy tűnhet, hogy Alekosz valójában szerelmes, csak nem tud róla. Egy jó párkapcsolatban ugyanis igen, a felek nem csak szerelmesek egymásba, hanem egymás legjobb barátai is.

Még az interjú előtt, Alekosz ebben a friss adásból kivágott videórészletben is elmondta már, hogy nincs még egy ember a földön, aki annyira megértené az ő működését, mint Réka:

 

"Apám szerette, öcsém szerette, és akit apám, öcsém szeret, akit már bemutatok nekik, én azt egy másik polcon kezelem.

És akit én egy másik polcon kezelek, az nekem igaz barátom."

Nem telt még el sok idő az interjúból, de már teljesen összezavarodtunk. Szerelem ez, vagy több annál? Alekosz egyáltalán nem neheztel Rékára a kemény kritikák miatt, inkább a riporter befolyásolásának tud be egynéhány kellemetlen mondatot. Sok mindenről szó esik még az interjúban, aki szeretne tisztábban látni, vagy pontosabb ítéletet alkotni erről az igencsak speciális kapcsolatról, az itt tudja megnézni a teljes anyagot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás