promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Féltékenységi harc az Ázsia Expresszben: Alekosz már a versenytársára is rámozdult
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alekosz ismét izgalmas jeleneteket okozott az Ázsia Expressz adásában, ezennel ismét egy másik nő kegyeire vágyik. 

Az Ázsia Expressz is helyet kapott idén a TV2 őszi műsorai között, amelyben egyre nagyobb izgalmakkal találkozhatnak a tévénézők. A megbotránkoztató dolgokban Alekosz viszi a prímet, aki nemrég egy mexikói nőnek is udvarolt, sőt még ágyba is akarta vinni, amit párja, Réka akadályozott meg. 

Úgy tűnik azonban az egykori valóságshowhősnek nem csak a mexikói hölgyek tetszenek meg, hanem a csapattársai is. Ezt pedig egyáltalán nem titkolja, a műsorban ki is mondta, hogy tetszik neki Kecskés Enikő. Minderre úgy derült fény, hogy Alekosz párja, Réka Enikőre szerette volna leadni a szavazatát, ám azért nem tette, mert görög származású celebnek bejön. Ekkor azonban egy érdekes szituáció állt elő, kisebb féltékenység alakult ki. 

Velem szemben inkorrekt, hogy te valószínűleg vetted a jeleket, láttad a jeleket. De azért megsimizgetted, öltöztetgetted

- osztotta meg a sérelmét Réka.

Majd Alekosz vette át a szót, aki nyíltan kijelentette, hogy egy szép lánynak tartja Enikőt és be is vallotta, hogy tetszik neki. 

Egy adásból kimaradt jelentben pedig még azt is megosztotta, hogy milyen terve van arra, hogy meghódítsa a csinos modellt. Ráadásul egyáltalán nem zavartatta magát, Réka előtt számolt be arról, hogy Enikőnek egy hozzá hasonló érett férfi kell.

Talán a korosztály okán, sokat beszélgetnek az Enikő és a srácok. Én ezt megakarom akadályozni. Tudom, hogy az Enikő mellé egy magamfajta komoly, érett, tapasztalt férfi kell. Az Enikőnek ezt meg akarom mutatni, hogy van ilyen is. Miért érje be a nyikhajokkal, ha itt vagyok én is? 

- elmélkedik Alekosz a TV2 adásból kimaradt videójában. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás